Jump to content

Ajutor - lag imens/fps scazut.

imaqtbird

Recommended Posts

Nu am copiat modelul pt ca nu ar avea rost, nu se incadreaza in ce vreau eu sa spun.

Am un procesor ADM Athlon 3500+ 2,20 GHz , 1.00 GB of RAM, spatiu minim in directorul unde este instalat GTA este de 3GB, eu am vreo 50GB nefolositi. Deci cerintele recomandate pentru joc sunt bune.

Ideea sta in felul urmator: Am un lag imens cand sunt langa un alt player, eu fiind intr-o mafie nu pot juca la war deoarece am 20 FPS unde sunt si coechipierii mei. Daca stau in HQ am vreo 50 si sunt cat de cat multumit. Am incercat tot felul de tutoriale de pe YouTube ca sa imi maresc viteza la PC, insa nimic. Am windows 7, am avut XP sp2, l-am facut sp3 si la fel se misca. Acum un an aveam 100FPS constant, ma puteam juca ca tot omul, dar acum am cate 10-15 FPS si in unele zone se blocheaza cate 5-10 secunde dupa care isi revine. Am reinstalat jocul de `eispe mii de ori, windowsul la fel si nimic. Am totul pe LOW la joc si tot asa se misca. Precizez ca am router wireless si asa am avut si acum un an cand se misca bine. Virusi nu am pentru ca am Avira si imi detecteaza orice, plus de asta nici nu downloadez nimic de pe internet pe pc, pentru ca am laptop si am acolo tot ce-mi trebuie de la muzica pana la poze,filme etc. Nu folosesc mod-uri/cleo alte porcarii, este totul default inafara de tinta care este modificata.

Cum pot face sa mi se miste mai bine PC-ul ? nici pe FaceBook nu mi se misca extraordinar, pe Chrome la fel, se misca incet. Am incercat si Mozilla si Opera si la fel..nu prea e nicio diferenta. Nu stiu pe unde sa mai postez, am incercat pe cateva comunitati, dar primesc aceleasi raspunsuri idioate mereu. "Ia-ti alt pc" , "pune totul pe Low" , "paraseste mafia" etc etc.

Va rog din suflet, daca puteti si sunteti draguti sa ma ajutati, chiar ar insemna mult !

Nvidia GeForce 7300 GT. Nu stiu daca am instalat driverul, nu am reinstalat eu windowsul,ci un prieten si el mi-a spus ca isi ia singur driverele. Probabil asta ar fi cauza, se misca chiar greu.. Ai cumva un link pentru driver sa-l intalez? precizez ca daca dau click dreapta pe desktop nu imi apare si placa video, cum aparea la XP. Apare Refresh,New,Screen resolution etc, dar Nvidia nu apare, stiu ca aparea. Ajuta-ma te rog cu un link bun, am cautat pe google insa nu gasesc ceva bun si concret.

Mai astept idei ! Multumesc, KENDRICK si sper sa ma ajuti cat mai repede posibil

Uite prietene, download Automatic Update Drivers ca sa fii cu driverele la zi.

http://www.geforce.com/drivers

Asta ar trebui să rezolve problema. Dacă mai ai nevoie de ajutor, trimite-mi un PM să-ți redeschid topicul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.