Jump to content

Ofer spre inchiriere Bullet / Infernus / Elegy

BlooD

Recommended Posts

Nick: BlooD

Level: 53

Facţiune: Civil

Detalii serviciu: Le veti vedea mai jos

Alte precizări: -

Daca tot am 3 masini si nu prea ma plimb cu ele dedicandu-mi majoritatea timpului job-ului car jacker m-am decis sa fac o afacere din asta si sa bucur niste jucatori care nu au cont premium sau bani suficienti sa cumpere aceste masini, asa ca veti vedea mai jos urmatoarele pachete:

• Infernus - Il poti inchiria timp de o ora cu 3.000$, iar la fiecare ora in plus cumparata primesti o reducere de 1000$, adica pentru 2 ore in loc sa platesti 6.000$, platesti 5.000$, pentru 3 ore in loc sa platesti 9.000$, platesti 7.000$ si tot asa.
  • Bullet - O plimbare cu aceasta masina timp de o ora costa 2.500$, la aceasta masina pentru fiecare ora in plus cumparata beneficiezi de o reducere de 500$, aveti exemplul mai sus la Infernus.
  • Elegy - Se poate inchiria timp de o ora cu 2.000$, iar pentru fiecare ora in plus cumparata beneficiati de o reducere de 350$, puteti calcula suma totala din modelele anterioare (Infernus, Bullet)

Model de postare pentru cererea inchirierii unei masini:

• Nick:
  • Level:
  • Factiune
  • Masina dorita:
  • Data si intervalul de ore intre care doriti masina respectiva:

De asemenea, cine cumpara minim 3 pachete din cele specificate mai sus, primeste 1 ora gratis cu orice masina doreste.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.