Guest Frenzzy17 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 (edited) Salutare, my gallery : 1) 2) 3) 4) 5) 6) Outcome: Creatia 2 a fost lucrata din greu la fel si creatia 3. Creatia 4 a picat deoarece am incercat o combinatie de culori care nu a mi-a iesit. Restul sunt facute normal. Edited March 12, 2010 by Frenzzy17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 reupload pe img.b-zone.ro nu se vad imaginile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frenzzy17 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 done.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Dragute .. continua mai ai de invatat Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 3,4 Marfa RAu ! Felicitari pt Efort ! <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaTor360 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 ai un stil frumos mai exerseaza pt a evolua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frenzzy17 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 (edited) last Edited March 13, 2010 by Frenzzy17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 dragutze:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Marfa efectul de foc;) GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frenzzy17 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 reusite toate dupa parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frenzzy17 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 (edited) ceva nou, stil nou.. Edited March 14, 2010 by Frenzzy17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Marfa rau Frate Imi plac efectele GG Feliciatarile mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invaeus Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 messy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frenzzy17 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Bobo, as dori daca se poate un viitor designer? ma voi ocupa zilnic de cererile userilor forumului + ma pricep destul de mult in PS , pe langa asta am si experienta de moderare si un limbaj decent. Astept un raspuns , Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 scz de off// ce designer vrei tu ma ? ca nici tu nu stii e e de baza ... din pacate.. e nightmare.. mai asteapta// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frenzzy17 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 cred ca ai gresit sectiunea, orienteaza-te din nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Bobo, as dori daca se poate un viitor designer? ma voi ocupa zilnic de cererile userilor forumului + ma pricep destul de mult in PS , pe langa asta am si experienta de moderare si un limbaj decent. Astept un raspuns , Prietene din pacate nu se posteaza la Creatiile tale Poti sa'i dau un PM lui Bobo si o sa vada daca vrea sa te puna sau nu... In plus tu abea ai 14-15 Posturi......Eu iti urez Bafta <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frenzzy17 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ok prietene, dar voi nu stiti ce conteaza cel mai mult. Voi vreti sa mergeti cu o onoare in piept inainte "noi suntem b-zone, cei mai cei" , nu e adevarat. O adevarata functie nu se da dupa posturi, daca X e scripter la sa-mp , eu il rog sa imi scripteze un gm intreg si abia dupa il pun scripter in comunitate? , te inseli. Sincer sa fiu, nu dau nume dar este 1 daca nu chiar 2 designeri aici, care chiar... nu stiu atata PS cat trebuie ptr. un Designer. Nu dau nume sa nu va suparati. Daca asa se merge aici , atunci fac 1000 de posturi pentru administrator? sau cum? in fine, poate administratorii vor tine cont de asta si se vor gandi putin ca o comunitate care se respecta este normal sa conteze vechimea / posturile dar nu mai mult decat cunostiintele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frenzzy17 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 @ nu imi trebuie baieti, luati-o intr-un spirit de gluma. Nu am nevoie de Designer, am vrut doar sa vad cum se merge pe aici, insa vad ca membrii raspund in locul administratorilor e foarte tare, pe langa asta cititi in postul meu anterior sa nu scriu iarasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ba ai si dreptate faza cu posturile .. dar intelege.. nu meriti deisgner.. nu ti-o zic cu rau.. tu tre sai inveti pe unii atata timp cat tu nu stii.. deci .. eu cred ca nimeni dintre designeri.. dp b-zone.. nu merita nu stiu nimic ma uit ce creatii au ... bobo le-a dat designer asa de harakiri... dar .. inte;ege.. pe b-zone ar merge un reinstal la staf.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ba ai si dreptate faza cu posturile .. dar intelege.. nu meriti deisgner.. nu ti-o zic cu rau.. tu tre sai inveti pe unii atata timp cat tu nu stii.. deci .. eu cred ca nimeni dintre designeri.. dp b-zone.. nu merita nu stiu nimic ma uit ce creatii au ... bobo le-a dat designer asa de harakiri... dar .. inte;ege.. pe b-zone ar merge un reinstal la staf.. Cred ca pentru tine este o diferenta de la cer la pamant , tu ai venit dupa o comunitate dedicata PHOTOSHOPULUI , aceasta comunitate este dedicata GAMING-ULUI , deci , noi designerii nu trebuie sa fim SUPER PRO cum erau cei dupa WARSN , doar trebuie sa ne vedem de treaba. On : destul de frumoase , iti cunosc lucrarile dupa cealalta comunitate , inveti repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draxx0r Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 On: Destul de bine.. dar nu prea le ai cu integratul culorilor Off: Cred ca ai dreptate.. mai ales cu "nu dau nume dar este 1 daca nu chiar 2 designeri aici, care chiar... nu stiu atata PS cat trebuie ptr. un Designer" Daca te ocupi de cereri poate ai sanse. Good luck ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Gata cu off-topic-ul ? lasati omul sa spuna ce vrea , va dati tot felul de pareri inutile. Foarte frumoase creatiile Frenzzy17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts