Jump to content

Frenzzy17 - GFX

Guest Frenzzy17
 Share

Recommended Posts

Guest Frenzzy17

Salutare, my gallery :

:b-emo:

1) 65482367775127334975.png

2) 62406744899460720671.png

3) 91534385285429315174.png

4) 27257067509332820485.png

5) 35667995329090190846.png

6) 07066526322704696130.png

Outcome:

Creatia 2 a fost lucrata din greu la fel si creatia 3.

Creatia 4 a picat deoarece am incercat o combinatie de culori care nu a mi-a iesit.

Restul sunt facute normal.

Edited by Frenzzy17

Guest Frenzzy17

Bobo,

as dori daca se poate un viitor designer? ma voi ocupa zilnic de cererile userilor forumului + ma pricep destul de mult in PS , pe langa asta am si experienta de moderare si un limbaj decent.

Astept un raspuns , :)

Bobo,

as dori daca se poate un viitor designer? ma voi ocupa zilnic de cererile userilor forumului + ma pricep destul de mult in PS , pe langa asta am si experienta de moderare si un limbaj decent.

Astept un raspuns , :)

Prietene din pacate nu se posteaza la Creatiile tale ;) Poti sa'i dau un PM lui Bobo si o sa vada daca vrea sa te puna sau nu...

In plus tu abea ai 14-15 Posturi....:|..Eu iti urez Bafta >:D<<'>

Guest Frenzzy17

Ok prietene, dar voi nu stiti ce conteaza cel mai mult. Voi vreti sa mergeti cu o onoare in piept inainte "noi suntem b-zone, cei mai cei" , nu e adevarat.

O adevarata functie nu se da dupa posturi, daca X e scripter la sa-mp , eu il rog sa imi scripteze un gm intreg si abia dupa il pun scripter in comunitate? , te inseli. Sincer sa fiu, nu dau nume dar este 1 daca nu chiar 2 designeri aici, care chiar... nu stiu atata PS cat trebuie ptr. un Designer. Nu dau nume sa nu va suparati.

Daca asa se merge aici , atunci fac 1000 de posturi pentru administrator? sau cum? in fine, poate administratorii vor tine cont de asta si se vor gandi putin ca o comunitate care se respecta este normal sa conteze vechimea / posturile dar nu mai mult decat cunostiintele.

Guest Frenzzy17

@ nu imi trebuie baieti, luati-o intr-un spirit de gluma.

Nu am nevoie de Designer, am vrut doar sa vad cum se merge pe aici, insa vad ca membrii raspund in locul administratorilor e foarte tare, pe langa asta cititi in postul meu anterior sa nu scriu iarasi.

Ba :) ai si dreptate faza cu posturile .. dar intelege.. nu meriti deisgner.. nu ti-o zic cu rau.. tu tre sai inveti pe unii atata timp cat tu nu stii.. deci .. eu cred ca nimeni dintre designeri.. dp b-zone.. nu merita nu stiu nimic ma uit ce creatii au ... bobo le-a dat designer asa de harakiri... dar .. inte;ege.. pe b-zone ar merge un reinstal la staf..

Ba :) ai si dreptate faza cu posturile .. dar intelege.. nu meriti deisgner.. nu ti-o zic cu rau.. tu tre sai inveti pe unii atata timp cat tu nu stii.. deci .. eu cred ca nimeni dintre designeri.. dp b-zone.. nu merita nu stiu nimic ma uit ce creatii au ... bobo le-a dat designer asa de harakiri... dar .. inte;ege.. pe b-zone ar merge un reinstal la staf..

Cred ca pentru tine este o diferenta de la cer la pamant , tu ai venit dupa o comunitate dedicata PHOTOSHOPULUI , aceasta comunitate este dedicata GAMING-ULUI , deci , noi designerii nu trebuie sa fim SUPER PRO cum erau cei dupa WARSN , doar trebuie sa ne vedem de treaba.

On : destul de frumoase , iti cunosc lucrarile dupa cealalta comunitate , inveti repede.

On: Destul de bine.. dar nu prea le ai cu integratul culorilor :)

Off: Cred ca ai dreptate.. mai ales cu "nu dau nume dar este 1 daca nu chiar 2 designeri aici, care chiar... nu stiu atata PS cat trebuie ptr. un Designer"

Daca te ocupi de cereri poate ai sanse. Good luck !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.