marian456 Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 (edited) Nume în joc: breakdancer123Numele celui reclamat: LorinDescrierea situatiei: Am folosit comanda /ad si am scris ca cumpar un tarnacop cu silk tuch 1Martori: ZombatronPoze/Video-uri: Nu am stiut ca se intampla una ca asta si nu am putut sa filmez sau sa fac o poza...Alte precizari: El a spus ca are el de vanzare un tarnacop cu silk tuch 1 ,si i-am zis ca ii dau un steack si jumatate de diamond pe tarnacop el a zis ok ... dupa ce i-am dat diamond-ul el m-a omorat si ieu m-iam dat comanda /back si l-am rugat frumos sa mi-l dea inapoi ca sa fie corect schimbul... si nu a vrut m-a omorat in continuare si mam gandis sa ii fac reclamatie ca poate imi face dreptate cineva.Vreau ca acest player sa fie sanctionat si vreau sa imi primesc diamond-ul inapoi ori tarnacopul .... Multumesc !!! O zi buna. Edited July 4, 2014 by marian456 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Din ceea ce crezi tu ca se pot numi propozitii banuiesc ca am inteles esentialul, anume ca ce s-a intamplat aici nu intra la tpa kill, in plus nu poti dovedi. Pentru a evita astfel de lcururi exista ChestShop sau Trade Sign, eventual daca nu stiti sa le folositi si nu intelegeti de la un Helper, CHEMATI un ADMIN / MODERATOR / HELPER sa supravegheze acel trade. Lorin nu primeste nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts