Jump to content

Tenpenny-Graphic card

Recommended Posts

Nume: Tenpenny
Ce problema ai?: Display driver stopped responding and has recovered.
O scurta descriere a situatiei:
De o saptamana incoace tot dau de aceasta problema. Iau Blue Screens in continuu, nu pot sta nici macar pe browser linistit. Ecranul o ia razna, apar o gramada de dungi, culorile o iau si ele razna si ramane blocat timp de o secunda (E un laptop). L-am curatat de praf, am intrat in REGEDIT, am modificat chestii pe acolo( Si da, stiu bine ce am facut), dar tot degeaba. Aaa, aproape uitasem. Nu pot face update la placa video. Imi da o eroare de genul "Application Install: install package failure."
Screenshot: http://postimg.org/image/iqw3kwg6n/
Alte precizari: Sanatate si voie buna! Multumesc pentru timpul acordat

Avand in vedere ca deja ai incercat sa dai update si sa cureti placa video si tot n-a mers, inseamna ca e ceva defect la ea.

Ori cumperi una noua, ori apelezi la garantie daca mai ai, nu cred ca poate fi reparata printr-o solutie de soft.

Edited by Plutonium

@ Tennepenny : Schimba-ti windows-ul, baga-ti alt windows 8, sau eventual baga-ti windows 7, aceias problema ca a ta, am avut si eu la un windows xp, l-am schimbat si a disparut problema, windows-ul pe care il ai tu are niste buguri.

@ Tennepenny : Schimba-ti windows-ul, baga-ti alt windows 8, sau eventual baga-ti windows 7, aceias problema ca a ta, am avut si eu la un windows xp, l-am schimbat si a disparut problema, windows-ul pe care il ai tu are niste buguri.

Ce am facut pentru a solutiona problema asta a fost: Am deschis laptop-ul, l-am curatat cat de bine am putut, am sters tot din el, am instalat un Windows 7 Service Pack 1 iar dupa am instalat un driver basic din Windows Update. Vreau sa explic putin care a fost problema, poate altcuiva ii va fi de folos.

Faza e ca Windows 8.1 nu e chiar compatibil cu toate driverele. AMD ofera suport tehnic doar pentru placile video mai avansate, mai sofisticate. De asta nu puteam face update la driver-ul placii. In plus, Service Pack-ul nu e scos degeaba, repara multe buguri ale Windows-ului printre care si al meu. Daca vi se intampla asta va recomand sa instalati driver-ul din Windows Update si nu cel de pe pagina oficiala. Uitati-va atent dupa ce instalati Windows-ul la Installed memory (RAM) in System Properties. Daca vedeti ca aveti 2 Giga usabili din 8 (e doar un exemplu) ar trebui sa reinstalati din nou Windows-ul. Aceasta poate fi din nou o problema pentru placa video. Puteti da Topic Closed, multumesc pentru ajutor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.