Jump to content

Problema [MOD] SAMP Lag Fix

High FTW

Recommended Posts

Am cerut sfatul membrilor din factiune si mi-au spus sa incerc sa postez aici.

Nu cred ca e locul potrivit dar n-am idee unde as putea posta o astfel de problema!

Am ceva probleme cu laptopul in ultimul timp si mi se misca foarte sacadat jocul

Am incercat aseara sa instalez SAMP Lag Fix [ http://forum.b-zone.ro/topic/161872-mod-samp-lag-fix/ ] si primesc crash la fiecare conectare.

In acel post scrie ca voi primi crash la prima conectare apoi totul va fi ok

O rezolvare ?

Imi cer inca odata scuze daca am postat intr-un topic gresit !

Mihai03 - mai pe scurt pentru a intelege .
Ce ti-a dat edu este un mod care iti scoate efectele si umbrele , astfel jocul ramanand mai simplu . Draw Distance (ceta de la departare) nu mai este nici ea .

Joc mai simplu = lag mai putin .

Este necesar sa aveti CLEO 4 instalat. Fisierele din arhiva le veti copia in felul urmator: fisierele din "Folderul CLEO" le veti pune in folderul CLEO al jocului, fisierele din "Folderul data" le veti pune in folderul data al jocului, fisierele din "Folderul models" le veti pune in folderul models al jocului, iar fisierele din "Folderul principal al jocului" le veti pune in folderul principal al jocului, acolo unde este executabilul jocului. Atentie, trebuie instalate TOATE fisierele.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.