Jump to content

E D U

VIP
 • Content Count

  809
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

267 Extraordinary

About E D U

 • Rank
  RDT
 • Birthday 11/16/1994

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Eduard

Recent Profile Visitors

3273 profile views
 1. E D U

  Salut Propunerea mea este ca atunci cand lucram la un job, sa ne putem alege noi skill-ul la care sa lucram. De exemplu, la Hot de masini la skill 5 iei wanted 3 fara drept de predare si nu mai ai nicio tragere de inima sa folosesti job ul cand pentru 3k stai 1800 de secunde in jail. De asemenea, la Trucker poate unii prefera tirul de la skill 3-4, chiar daca exista un castig mai mic.
 2. E D U

  Salut. Propunerea mea este sa putem detine 2 joburi. Sau daca nu putem sa detinem 2 joburi, cel de “detectiv” sa nu mai fie considerat job. Cel putin in Hitman, cei de rank 3+ avem nevoie mai mereu de acest job pentru a putea raspunde la solicitarile colegilor de “leavehit” si acum cu noile update uri referitoare la joburi care te motiveaza mai tare sa lucrezi la ele sa mai faci si tu un ban, plus maratonul la care tot din joburi faci majoritatea punctelor, sunt momente cand chiar daca suntem online, nu putem sa raspundem solicitarilor colegilor. In plus, jobul detectiv nu iti ofera niciun castig si nici nu te poate ajuta la maraton sau in orice alt fel, decat la cautarea jucatorilor. Sau, la ideea unui coleg, sa existe job-uri implementate la factiuni. Odata ce ai intrat in factiunea respectiva, sa detii automat un job, fara a-ti bloca posibilitatea de a mai detine un alt job. La Hitman si politie-detectiv, la TTC si Taxi-mecanic, la mafii-arms, si asa mai departe.
 3. E D U

  Ai primit la ziua cu numarul 5, cum am primit toti.
 4. E D U

  Nick-ul tau: GoTServer: RPG 1Descrierea bugului: Nu primesc achievement aferent. Pe 21.01.2019 am obtinut achievement-ul de membru in factiuni de 12 luni. Suntem la un an si 3 luni, fara sa parasesc factiunea in care eram si acum un an si 3 luni, iar achievement-ul de 24 de luni tot nu l-am primit. Screenshot(s): https://imgur.com/a/DNPUkw0
 5. E D U

  * Nick: edu.ro* Rank: 4* La ce mă învoiesc: Activitate alaturi de LV Taxi.* Lipsesc din motivul: Am bilete la teatru de la ora 18:00.* Alte precizări?: Imi pare rau dar era programat de ceva timp.
 6. Mutumim fondatoru-lui. Sarbatori fericite!
 7. E D U

  Eram in Banshee, am dat buy din shop in ideea de a-l pastra pentru a avea un extra hidden la pret redus, nu pentru a-l folosi imediat, insa mi-a pus checkpoint la carcolor. Am fost acolo, am incercat /enter, nu a mers si dupa am incercat /hiddencolor si m a bagat inauntru. Am pus culorile pe masina si dupa mi-a luat si alti 420 gold. Si per total, chiar daca am tastat eu altceva sau in alta ordine, tot banuiesc ca ar fi trebuit sa imi ramana un hidden tinand cont ca am luat 2 si am pus la o singura masina, nu? De pus hidden am pus sigur la o singura masina si de intrat in carcolor sigur am intrat o singura data in cele 2 intervale de timp care apar la comenzi gold.
 8. E D U

  Nick-ul tau: edu.al13leaServer: RPG1Descrierea bugului: Deci am facut urmatorii pasi: Am deschis [/shop]. Am luat Hidden Color si mi-a aparut checkpoint pe harta sa merg la CarColor direct (ceea ce nu se mai intamplase pana acum ca am mai luat alte 3 hidden color-uri in ultimele 3 zile). Ajung la CarColor in ideea ca poate trebuie sa fiu acolo sa-mi dea acum hidden-ul, desi asta nu s-a intamplat si la celelalte hidden-uri pe care le-am luat. Am intrat pe checkpoint si am tastat [/hiddencolor] si ce sa vezi, am pierdut un hidden color si cand am intrat in biz-ul CarColor mi-a luat direct si alti 420 gold. Se poate verifica si in log-ul meu dar si pe tranzactiile cu gold de pe RPG (vezi poza atasata mai jos). Ideea e ca pana acum ti se adauga ca si cum ai avea un Hidden la [/stats], nu ti-l activa imediat ce l-ai luat si il puteai folosi oricand doresti tu, acum nu se mai intampla asta ci ti se activeaza singur. Eu m-am ars de 420 de gold, dar poate se rezolva macar pentru altii problema. Screenshot(s):
 9. E D U

  Nu e bug. Pe /skills iti arata cate ture ai sa promovezi de la skill 2 la 3 si in coltul din dreapta iti arata cate ture ai facut pana acum la job, in cazul tau 30 pe care le ai avut pentru a trece de la skill 1 la 2 plus 14 cate ai facut din cele 60 pe care le ai pentru a trece la skill 3, total 44.
 10. E D U

  Se poate inchide. I-am vandut.
 11. Si cand te gandesti ca eu am intrat cu 320m...😂😂😂
 12. E D U

  Numele produsului: Euro clienti Model: 2018 Starea produsului: Nou, made in romania Detalii despre produs: 40 euro clienti Preţ: 100 lei Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Doar cash. Metoda de plată: Transfer bancar Contact: PM Imagini: Dau in privat. Alte precizări: Puteti posta ori aici in topic ori sa-mi dati PM.
 13. Bai, nu prea cred. Uite, de exemplu colegul meu, BlackHawk a primit achievement-ul pe 17.07.2018 cand, conform rapoartelor lui, mai mult de 800 de contracte nu avea facute, si nu cred ca din alea 800, doar 50 au fost sub 200 sau 300 de metrii.
 14. Nick-ul tau: 13thServer:RPG1Descrierea bugului: Nu primesc achievement pentru 750 de tinte omorate desi eu am undeva la 900+ de contracte realizate.Screenshot(s):
 15. Doar eu am probleme cu serverul? Imi apare picat de azi de la 2 si maine o sa fiu la munca pana la 7 si mi-e ca fac 3 zile fara log
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.