Seby123 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Nick:Viper. Buget:1300 Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.) Aveti nevoie de monitor?:Nu Aveti nevoie de periferice?:Nu Pentru ce va fi folosit PC-ul (Gaming/Office/Multimedia)?:Gaming Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?:Cand o sa primesc o recomandare buna pentru bugetul meu. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?:Nu-mi pasa. Alte precizari:Foarte folositor acest 'colt' de forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Source Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Fgm, voi vreti calculatoare de gaming la pretul ala , mai pune bani la saltea, macar un 2500 de lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seby123 Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 Nu vreau unul brici de 200 fps-uri. Vreau sa am macar 30 fps-uri la war sa ma pot juca aproape decent si eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 (edited) Fgm, voi vreti calculatoare de gaming la pretul ala , mai pune bani la saltea, macar un 2500 de lei. Primesti advertisment verbal pentru postul aiurea postat de tine, la urmatoarea postare de genul asta primesti warn. @ Ce configuratie ti-am facut eu aici este de 1100 RON, fara monitor, carcasa si sursa. Daca nu-ti convine zimi ca-ti fac alta. Edited July 6, 2014 by L O K I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seby123 Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Primesti advertisment verbal pentru postul aiurea postat de tine, la urmatoarea postare de genul asta primesti warn. @ Ce configuratie ti-am facut eu aici este de 1100 RON, fara monitor, carcasa si sursa. Daca nu-ti convine zimi ca-ti fac alta. Nu se vede configuratia. Fa-o din nou, te rog, si dai 'salveaza configuratia' pentru a o putea vedea. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 @@Seby123, Sa rezolvat am discutat prin PM. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts