Blade Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Nick-ul tau:Blade_Trinity Descrierea bugului:Pai eram la casa mea, ii supravegheam pe angajatii din taxi si vad deodata ca apara la "taxi driver" o persoana care nu era in taxi si m-am pus repede pe /tv pe acea persoana si defapt era in bus ! ( bus-ul din spate , unde sunt 2 ). Sper sa se rezolve deoarce creaza confuzii ScreenShot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
piK Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Da 100% la un bug sper sa rezolve RazR ,pentru ca vor fi multe confuzii si certuri pe seama acestui Bug! Sper sa se rezolve cat mai repede posibil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Nick-ul tau:Blade_Trinity Descrierea bugului:Pai eram la casa mea, ii supravegheam pe angajatii din taxi si vad deodata ca apara la "taxi driver" o persoana care nu era in taxi si m-am pus repede pe /tv pe acea persoana si defapt era in bus ! ( bus-ul din spate , unde sunt 2 ). Sper sa se rezolve deoarce creaza confuzii ScreenShot: De ce nu ai pus pozele complet? De ce le-ai editat...? ce era asa de 'important' de ascuns... + ca poate s-a urcat in un bus si a pus fare.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 18, 2010 Author Share Posted March 18, 2010 Poate ca restu nu erau importante...m-am pus cu /tv , dar am bug la f8 si nu imi apar pozele si am facut cu print screen:) Nu e normal sa dai /fare in bus=)) si sa zici ca esty taxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Daca nu ai avut jobul Bus Driver, iti zic ca poti pune /fare. Poate acest taximetrist s-a urcat intr-un bus si a pus /fare 20$ (in cazul in care are jobul).... Altfel nu imi pot explica astea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 18, 2010 Author Share Posted March 18, 2010 Ma am inteles acum ce vrei tu sa zici, stiu ca atunci cand esty bus driver dai /fare, dar acel player...NU ESTE / ERAM in Taxi Cab Company!!!Deci el era un sofer normal de bus, dar in loc sa zica "Bus driver ..." zicea " Taxi driver ...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Si daca acel player este din Taxi si are ca job secundar bus driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 19, 2010 Author Share Posted March 19, 2010 wa copilule=)) domane ori tu nu citesti ce am scris mai sus , dar mai degreaba esty in foame pentru +1!!! Am specificat, hai sa iti zic si tie care faci pentru +1 ca acel player NU A FOST MEMBRU TAXI!!! asa ca nu mai posta aiurea...meriti warn-up 10% NU ESTE / ERA in Taxi Cab Company!!! scria putin mai sus, macar daca citeai si nu postai asa aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.