Jump to content

Budinca cu perle de konjac


Sylvyu  Google
 Share

Recommended Posts



g3hh1WJ.jpg


Am gasit in Franta aceste perle intr-un magazin cu produse bio,am luat,am facut si este minunata.Aceste perle sunt de origine japoneza,ca si tapioca,sunt facute din radacina arborelui cu acelas nume konjac si sunt speciale pentru persoanele care vor sa slabeasca,pentru persoanele cu diferite diete si regimuri alimentare;se pregateste fara foc iar ca budinca sa se intareasca,se adauga gelatina naturala(din alge) agar-agar,de asemenea se foloseste si in salate

Eu nu am folosit aceste instructiuni pentru ca am terminat agar-agar-ul,asa ca am pus-o putin pe foc;de asemenea nu necesita zahar pentru ca aceste bobite au dulceata lor si nici nu se simte ca ar trebui indulcit preparatul.

Este adevarat ca la noi nu se gasesc asemenea produse dar va spun in situatia in care aveti posibilitate si vedeti asa ceva sa nu le ocoliti


Ingrediente



1plic perle de konjac

150ml lapte

2foi de gelatina


Mod de preparare


In plicul mare,se gaseste un alt plic mai mic in care sunt perlele;acesta se introduce(cu tot cu plic)intr-un vas cu apa clocotita(nu pe foc) pentru5min,tinandu-l cu o lingura in apa pentru ca are tendinta sa stea la suprafata iar perlele din plic trebuie sa se umfle,altfel raman tari la mijloc

Dupa acest timp,se desface plicul cu grija pentru ca frige si se rastoarna intr-un vas cu lapte cald,se adauga gelatina hidratata in apa rece,se amesteca pana se dizolva,se imparte compozitia in boluri individuale si se lasa la frigider

Se serveste rasturnata,alaturi de fructe de padure.




Portii: 2

Timp de preparare: sub 30 minute







Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.