Jump to content

RPG 1 Car meeting - Race

PW BigDevil ZuZ
 Share

Recommended Posts

RPG 1 Car meeting - Race

Datorita noului update am vazut multi oameni care fac curse intre ei , deci am decis ca in fiecare vineri, pasionatii de masini si de adrenalina sa se intalneasca la un loc anuntat cu douza-trei zile inainte unde discutam despre acest subiect, facem curse intre noi , vindem/cumparam masini si tot asa.

Daca ne vom strange multi (50+) voi organiza si un event.Desigur acesta va fi un event de tip Stunt sau Race.

Cel care se ocupa de acest eveniment sunt eu , BigDevil.

Daca doriti puteti sa ma ajutati si voi pentru a crea un mediu placut tuturor participantilor la intalnire.

La intrunire sunteti obligati sa veniti DOAR cu masini personale, ceea ce rezulta ca trebuie sa aveti minim level 3 pentru a veni la intrunire.

ATENTIE : Intrunirea se va tine decat daca sunt 1/2 din participantii inscrisi.

Daca doriti sa participati sunteti rugati sa-mi platiti suma de 500$

Aceasta suma va fi donata playerilor de level 2-7, iar dovada o voi pune pe forum in acest topic.

Puteti deasemenea sa postati si idei sau pareri cu privere la eveniment:

Nickname:

Level:
Faction:
Sugestie/Parere:

Edited by BigDevil SEF

Nickname: BrainWave

Level: 5
Faction: Civil.
Sugestie/Parere: Mi se pare o idee foarte bună ,dar nu pot participa pana pe 15,sunt plecat in vacanță.Dacă va fi organizat si după ,voi participa cu siguranță !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.