Jump to content

[B-ZONE TV] Driving Is An Art

NevaSF
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Driving Is An Art
Gen: Actiune
Data: 04.08.2014
Scurta prezentare: Cea mai mare cursa ilegala la momentul actual este pe cale sa inceapa, dar un participant renunta pe ultima suta de metri, asa ca organizatorul trebuie sa gaseasca un nou concurent.
Link:

Filmul a fost regizat/filmat/editat de mine.

A fost foarte greu sa gasesc niste actori, dar in final am reusit.

Multumiri speciale: Vennom, Trastos, BeyondOwn, DemonRullz, Wukong, Rullez.

Edited by NevaSF

Felicitari! A iesit destul de bine clipul. As putea face o obiectie la modul in care a fost furata acea masina, nu este deloc RP faptul ca intra cu un camion in ea si dupa masina merge bine mersi. Oricum ai +1 de la mine, felicitari tinere.

Frumos, gg.

Multumesc.

Felicitari! A iesit destul de bine clipul. As putea face o obiectie la modul in care a fost furata acea masina, nu este deloc RP faptul ca intra cu un camion in ea si dupa masina merge bine mersi. Oricum ai +1 de la mine, felicitari tinere.

Intr-adevar acea scena nu este foarte RP, din cate vezi camionul a lovit foarte tare masina (asta pentru ca Trastos il conducea). Am incercat sa simulez avariile facute prin fumul de la motor.

Edited by NevaSF

Nu m-am uitat la tot filmuletul, decat la cateva faze. Chiar si asa tot mi-am dat seama ca te-ai inspirat mult din NFS The Movie.

Nu ma pricep la filmele in samp, dar vad ca multi te lauda, desi povestea nu e gandita de tine 100%.

Hmm.. Frumos, insa pe viitor foloseste mai multe cadre mai ales la partile cu actiune cum ar fi cea in care explodeaza masina, ai folosit un cadru indepartat si ai asteptat prea mult pana a explodat, trebuia sa tai o secventa, adica sa lasi doar partea cand ia foc si aia cand explodeaza. In fine, te-ai descurcat bine.Felicitari si multa bafta in continuare.

Foarte fain clip-ul! A fost bine realizat. Continua sa faci :*

Multumesc pentru incurajare.

Nu m-am uitat la tot filmuletul, decat la cateva faze. Chiar si asa tot mi-am dat seama ca te-ai inspirat mult din NFS The Movie.

Nu ma pricep la filmele in samp, dar vad ca multi te lauda, desi povestea nu e gandita de tine 100%.

Da, povestea este destul de asemanatoare.

Hmm.. Frumos, insa pe viitor foloseste mai multe cadre mai ales la partile cu actiune cum ar fi cea in care explodeaza masina, ai folosit un cadru indepartat si ai asteptat prea mult pana a explodat, trebuia sa tai o secventa, adica sa lasi doar partea cand ia foc si aia cand explodeaza. In fine, te-ai descurcat bine.Felicitari si multa bafta in continuare.

Multumesc pentru sfaturi, iar la faza cu masina care a explodat dureaza asa de mult deoarece am dat cu slow motion, poate nu a fost o idee asa de buna.

Edited by NevaSF

Off:

Modul de suv police e genial

Modurile pentru masini sunt oribile

On: In mare parte ti-a iesit ok, ai cam incurcat-o la sfarsit cand Steve si cu celalalt se dau jos din masina dar usa pasagerului este blocata asa ca-l teleporteaza automat in spate.

Am incercat sa pun modurii astfel incat sa imite masinile din realitate (ex: Bullet - Ford GT, etc) mi-a fost foarte greu sa le gasesc si pe acestea pentru ca multe dintre ele aveau bug-uri.

Te-ai încurcat la subtitrări, prea multe melodii epice.
Trebuia să îl faci mai scurt şi să filmezi din mai multe unghiuri anumite secvenţe când melodia era prea dramatică, iar imaginea rămânea pe un cadru fix.

Nu mi se pare nimic in neregula cu subtitrarile, cat despre cadre ai dreptate, a fost prima data cand am folosit Cam Hack.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.