Jump to content

iPad Air 2 ajunge din nou pe Internet, sub formă de imagini ale carcasei sale

Leventhe
 Share

Recommended Posts

iPad Air 2, zis şi iPad 6 a ajuns din nou pe web, sub forma unor fotografii publicate pe reţeaua chineză de socializare Weibo. Imaginile nu surprind neapărat, dar ne reamintesc că în curând vom avea un model nou de iPad cu ecran de 9.7 inch.

iPad-6-Air-2-01.jpg

Se confirmă din nou faptul că vom avea parte de un senzor Touch ID la bord, pentru scanarea amprentelor şi aflăm că microfonul din spate nu va mai fi plasat în zona centrală şi superioară a tabletei. Acum el va fi aproape de cameră din spate, iar o altă modificare o reprezintă butoanele de volum, care sunt mai adânc înglobate în corpul tabletei. Designul difuzoarelor din partea de jos a fost simplificat, ele fiind acum reprezentate de mai puţine orificii şi cu dimensiuni mai mari.

iPad-6-Air-2-02.jpg

Se pare că lansarea lui iPad Air 2 ar trebui să aibă loc în octombrie, iar producţia va debuta luna viitoare. Îmi este greu să îmi imaginez un selling point pentru această tabletă, mai ales că primul iPad Air era deja arătos, avea procesor 64 bit, ecran atractiv şi baterie bună. Singura schimbare mare pe care ar putea Apple să o facă este la nivel de display, dar nu cred că e momentul încă.

iPad-6-Air-2-03.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.