Jump to content

Problema SA:MP

Kaponee

Recommended Posts

Am o problema la SA:MP : Am intrat pe adresa mea de samp pe RPG 1 si am intrebat pe /report daca este voie cu mod la masini EX: in loc de inf sa fie lamborghini sau altceva si adminul cu care am vorbit a spus ca este voie. Masina care am schimbat-o a fost Landstalkerul, l-am schimbat in BMW X6 si cand am intrat imi apare nu stiu ce cu warning excempion de cateva ori nu una dupa alta si ajunge sa imi dea crash. Dece? Am vazut odata la un post pe forum care l-a facut un politati in loc de inf avea nisan skyline si el nu are probleme cu crashul. Ma puteti ajuta cu ceva? Ce trebuie sa fac?

Trebuie să scoți acel mod. Sunt moduri pur si simplu care nu sunt bune si provoaca crash, sunt facute pentru single player. Cel mai bine este să te informezi bine daca acel mod provoaca crash, inainte de a descarca/instala ceva.

Trebuie să scoți acel mod. Sunt moduri pur si simplu care nu sunt bune si provoaca crash, sunt facute pentru single player. Cel mai bine este să te informezi bine daca acel mod provoaca crash, inainte de a descarca/instala ceva.

Solved.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.