Jump to content

[B-zone TV] Ultras South - Origini (Remake)

Furtuna
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Ultras South - Origini (Remake)

Gen: Aventura

Data: 10 Iulie 2014

Scurta prezentare:

Ca oricare alt clan nou deschis, eram dornici de afirmare, stateam toata ziua si organizam evenimente, activitati atat in cadrul clanului cat si public pentru a demonstra ca nu suntem un clan facut doar de dragul tagului, ci un clan care doreste sa ajunga pe cea mai inalta treapta. Unii au mai plecat, altii sunt alaturi de noi si in acest moment insa pot spune ca, cu ajutorul acestui clan ne-am creat prietenii virtuale de lunga durata si ma bucur ca am cunoscut mereu oameni prietenosi, de incredere care au facut tot posibilul sa ne ajute. Cu suisuri si coborasuri, mereu ne-am mentinut cat de sus am putut si asta doar cu ajutorul unor oameni minunati. Cu ajutorul a 3 prieteni buni, Wisler, Bladestar, BlackThief, am reusit sa atragem mai multi jucatori seriosi in acest clan, care au confirmat faptul ca-si merita locul aici si care au contribuit foarte mult in evolutia noastra. Pe 26 iulie 2014 se implineste un an de la infiintarea clanului si cred ca este o reusita exceptionala avand in vedere ca multe alte clanuri au aparut deodata cu noi insa dupa foarte putin timp s-au destramat.

We are the future, join uS!

Link:

Frumos. Exista o singura problema =)) Ai gresit genericul de final ! Ai mai adaugat nume din conferintele de pe Skype. Blacky = Scrappy, KinoTo = xXxCrazYxXx, Kazzy nu a ajutat, doar a fost in conferinte.

Frumos! Foarte bine editat insa am o intrebare: De ce la 7:22 civilul ii da primul ajutor ranitului si medicii stau si se uita ? :))

Medicii deja au incercat sa il ajute, civilul acorda o mana de ajutor :))

Foarte frumos :X

Felicitari!

Oh,nu apare faza cand mi-am luat troll cu /enter :))

Good job pentru filmulet !

Multumesc, a fost o placere sa lucrez cu voi! Va astept si la alte proiecte.

Felicitari! Sper sa mai facem si alte proiecte. :D

P.S. e prea nab.

Felicitari! Sper sa mai facem si alte proiecte. :D

P.S. e prea nab.

Foarte foarte frumos. Felicitari, a iesit super :)

Multumesc! Ma bucur ca va place :)

Stiu ca probabil o sa ma crezi un hater, insa am sa-ti spun parerea mea personala ( nu ca majoritatea care nici nu stiu despre ce e vorba si ''felicitari pt. munca depusa'' ): E plictisitor, foarte plictisitor. Aproape 15 minute pt. un clip dintr-un joc de 10 ani care isi arata limitele, e foarte mult...Dupa 2 minute m-am plictisit si il vedeam pe sarite. Inafara de membrii US si tine, nu cred ca e cineva care l-a vazut cap-coada.

Sper sa nu te superi, dar asta este parerea mea.

Sa inteleg ca nu accepti criticile? Okay, ma retrag atunci.

Daca ai fi analizat situatia, ai fi observat ca am adus un video la standarde inalte. Scenariul nu a fost facut de mine, eu doar am refacut un alt video. Poti critica altceva, normal ca nu accept criticile daca nu critici ceva realizat de mine.

Îmi place, bravo.

Nici nu prea mi-am dorit să văd multă acțiune într-un asemenea proiect, totul a ieșit la un nivel cât mai înalt. Îmi place cum ai mișcat camera.

Scenele de la 10:17 - 11:14 și 13:00 - 14:00 sunt cele mai realistice, interesant.

Îmi place, bravo.

Nici nu prea mi-am dorit să văd multă acțiune într-un asemenea proiect, totul a ieșit la un nivel cât mai înalt. Îmi place cum ai mișcat camera.

Scenele de la 10:17 - 11:14 și 13:00 - 14:00 sunt cele mai realistice, interesant.

Multumesc, Skyntei. Ma bucur ca cineva a inteles ca nu e un film de actiune :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.