Jump to content

Recomandare PC - Nu mai inchide topicu aiurea!

Recommended Posts

Nick: ??? Pt. ce? N-am oricum

Buget: In jur de 3200-3300 lei

Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ): Perifericele, atat.

Aveti nevoie de monitor?: Nu

Aveti nevoie de periferice?: Nu

Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Tot

Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: Maine

Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Nu

Alte precizari: Sunt curios draga Saa, ce-mi recomanzi tu.

Si pana la urma de ce mi-ai inchis tu topicul vechi? N-ai gasit o configuratie pe net la pretul asta?! Ca am vazut ca doar configuratii facute de alti pui.

Batjocora?! Unde e batjocora, vreau si eu sa vad daca tot esti moderator, sa-mi faci si mie o configuratie banala, ca vad ca tu erai cam singur pe aici si faceai ce vroiai, nu cu toti merge asa!

Dacă ești așa bun la PC-uri de ce nu-ți faci singur un PC? Configurația lui Laurence este foarte bună și ți-o recomandam, dar nu-ți convine.

Mi-am facut singur un pc, fix in acest buget, si sincer, e mult mai bun fata de ragalia aia daca vrei sa o luam asa.

Si hai sa iti zic de ce:

1. Procesor de cacat luat doar dupa frecventa si nuclee

2. Cooler scump pus inutil, n-am zis ca fac oc

3. Placa de baza scumputa, dar tinand cont de tdp-ul mare al procesorului se justifica

4. Hard disk foarte lent

5. Placa video de rahat ( mie in acelasi buget mi-a intrat gtx 770, lui o ragalie de 650 )

6. Sursa cam scumpa, in 100 euro sunt surse mai bune.

Topicul l-am facut sa vad ce-mi recomanda marele administrator Saa care e cam pe langa cu pc-urile.

Edited by Robiacs

Mi-am facut singur un pc, fix in acest buget, si sincer, e mult mai bun fata de ragalia aia daca vrei sa o luam asa.

Si hai sa iti zic de ce:

1. Procesor de cacat luat doar dupa frecventa si nuclee

2. Cooler scump pus inutil, n-am zis ca fac oc

3. Placa de baza scumputa, dar tinand cont de tdp-ul mare al procesorului se justifica

4. Hard disk foarte lent

5. Placa video de rahat ( mie in acelasi buget mi-a intrat gtx 770, lui o ragalie de 650 )

6. Sursa cam scumpa, in 100 euro sunt surse mai bune.

Topicul l-am facut sa vad ce-mi recomanda marele administrator Saa care e cam pe langa cu pc-urile.

Această discuție este fără rost. Apropo, Saa este moderator, nu administrator. Topic închis când primesc funcția (câteva ore).

Nu este fara niciun rost! Voi sunteti moderator/administratori pe o arie de hardware iar cunostintele voastre sunt foarte limitate! Voi inca luati placi video dupa memoria vram, procesoare dupa frecventa si nuclee, sursa dupa putere si alte greseli care le fac "expertii" in pc-uri cate invata de la prieteni "la fel de experti" sau dupa counter-strike!

Nick: ??? Pt. ce? N-am oricum Buget: In jur de 3200-3300 lei Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ): Perifericele, atat. Aveti nevoie de monitor?: Nu Aveti nevoie de periferice?: Nu Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Tot Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: Maine Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Nu Alte precizari: Sunt curios draga Saa, ce-mi recomanzi tu.

Primesti warn + suspend , pentru ne respectarea modelul de postare, pe care tu ti-ai batut joc de el, cum poti scrie la " Nick: ??? Pt. ce? ".

Deja ai mai avut un advertisment, bafta. Fii mai atent pe viitor.

# Topic Closed !

Edited by Saa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.