Jump to content

[Java] Mario Skateboarding

5061756C
 Share

Recommended Posts

Iti plac jocurile cu Mario si skateboarding-ul?

Atunci acest joc este facut pentru tine!

Încearcă să termini fiecare nivel cu 3 stele, colectând cât mai multe monezi posibil.

Controale:

* swipe stânga - mișcă stanga

* swipe dreapta - mișca dreapta

* swipe sus - ollie (săritură)

* swipe jos- oprire

Pagina noastră de Facebook este https://www.facebook...fainosagstudio.

Nu te poți mișca în stănga sau dreapta când ești pe bară.

Încearcă să eviți tepii sau cazaturile de pe nivel.

Colectează câti mai mulți bănuți și upgradează-ți skateboardul!

Poți upgrada:

* rulmenții - Vei prinde viteză mai mare.

* placa - Vei putea sări mai sus.

* roți - Prin acest upgrade te vei opri mai rapid când dai swipe în jos.

* axe - Dacă dorești o placă mai stabilă la aterizare upgradează axele.

Caracteristici:

* grafică pentru diverse dimensiuni de ecrane ( XHD, HD, MD, SD) , poți alege rezoluția dorită din setări.

* momentan 20 de nivele super tari!. Dacă dorești mai multe, trimite-ne un mesaj pe facebook. Vom crea nivelele și te vom menționa.

* 2 imagini de fundal

* 2 secrete interactive

* efecte sonore plăcute

* grafică și animații plăcute

* poți cere orice fel de actualizare a jocului pe Facebook, dacă ideea ta va fi luată în considerare numele tău va fi menționat.

Ți-a plăcut acest joc? Ajuta-ne prin cumpărarea versiunii complete pentru doar un dolar.

Caracteristici suplimentare:

* nu sunt reclame

* nu sunt dialoguri care te intreaba dacă dorești sa dai like pe facebook, rate, etc.

* primești de două ori mai mulți bănuți.

* vei putea da zoom in / out în timpul jocului. Este foarte folositor dacă nivelul este unul greu.

* mult mai multe nivele. Pentru versiunea completă lucrăm zilnic pentru nivele noi.

XDWWdUs.png

bdi78qc.png

1VlcLRh.png

9lF73jv.png

Youtube:

Va rog rate & review :)

Si desigur feedback constructiv.

Edited by eB Teodor

Foarte tare, grafica este atractiva iar pretul cred ca este unul foarte mic in comparatie cu munca depusa de voi. Este bine ca va ocupati in continuare de joc si adaugati lucruri noi.

Puteti sa adaugati si anumite puteri la versiunea full (un scut, invulnerabilitate etc)

Foarte tare, grafica este atractiva iar pretul cred ca este unul foarte mic in comparatie cu munca depusa de voi. Este bine ca va ocupati in continuare de joc si adaugati lucruri noi.

Puteti sa adaugati si anumite puteri la versiunea full (un scut, invulnerabilitate etc)

Multumesc, dar vezi ca e versiune si free, nu ma astept sa ia cineva versiunea full, si momentan doar eu sunt in aceasta 'echipa' .

Frumos.

De cat timp ai inceput sa faci aplicatii in android? Cat ti-a luat sa inveti?

Android cred ca de 1-2 ani.

La acest joc am nevoie de cod nativ android doar pentru reclame, google analytics si dialoguri.

In rest sunt notiuni de game development si Box2D.

Felicitari pentru joc, il voi downloada si voi da rate 5/5 pentru a te sprijini. Continua pe acest mediu de programare deoarece este de viitor si vei avea succes. Acum cateva luni m-am apucat si eu de android sdk si pana acum am reusit sa fac un B-Zone Jumper (ideea nu e originala, banuiesc ca stiti cam toti, am facut doar ca sa imi verific skillul). Dupa ce voi mai lucra la grafica, poate il voi posta ca sa sariti si voi cu capul de la logoul B-Zone, in caz ca va intereseaza.

Felicitari din nou Paulica, ai inca un +1 de la mine.

Acum l-am descarcat si eu si m-am jucat cam jumatate de ora. Dupa cum ziceam, este foarte bine realizat. O mica obiecte am, cand te lovesti de ceva (o cutie de exemplu) nu iti pierzi din viteza deloc (nu stiu daca asa ai vrut sa il faci).

Ti-am dat si pinned ca sa il vada mai multa lume.

Acum l-am descarcat si eu si m-am jucat cam jumatate de ora. Dupa cum ziceam, este foarte bine realizat. O mica obiecte am, cand te lovesti de ceva (o cutie de exemplu) nu iti pierzi din viteza deloc (nu stiu daca asa ai vrut sa il faci).

Ti-am dat si pinned ca sa il vada mai multa lume.

La un moment am pus sa te opresti cand te lovesti.

Problema era urmatoarea, daca erai intre 2 block-uri?

Nu mai puteai iesi, fiindca daca dadeai talpa dreapta, te loveai de perete- > te opreai, la fel si la stanga, de aia am lasat asa.

La un moment am pus sa te opresti cand te lovesti.

Problema era urmatoarea, daca erai intre 2 block-uri?

Nu mai puteai iesi, fiindca daca dadeai talpa dreapta, te loveai de perete- > te opreai, la fel si la stanga, de aia am lasat asa.

M-am mai jucat de ieri si a inceput sa ma prinda :)) Mai poti adauga in magazin diferita placi si skinuri (haine diferite pentru Mario)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.