Jump to content

Confiscarea permisului de conducere

Zipper cu punct

Confiscarea permisului.  

120 members have voted

1. 1. Atunci cand depasiti limita de viteza cu 50km+ preferati amenda mai mare sau confiscarea permisului pentru 3 ore (cum e acum) ?

• amenda mai mare
    • confiscare permisului pentru 3 ore (cum e acum)
  2. 2. Credeti ca /exam ar trebui schimbat ?

• DA.
    • Nu, e bine asa cum e, chiar daca e la fel mereu si iti ocupa timp degeaba.

Recommended Posts

@, argumente am adus deja prin 2 mesaje.

De la tine încă nu am observat argumente coerente. Ne-ai povestit ce cunoaștem deja, iar eu ți-am oferit contrariul că anumite idei pot influența comportamentul jucătorilor în bine. Dacă observi că nu ești ascultat de comunitate, cobori privirea și accepți situația. Nu joci singur.

Ce ar fi anormal și exagerat este să fii tras la răspundere pentru că ai lovit o mașină. Abia atunci discutăm despre "este doar un joc".

Da sunt de acord sa se scoata faza cu permisu pentru radar chiar daca sunt cop , fiindca nu mi se pare normal toata lumea sa se bazeze pe radar in loc sa aiba grija sa nu mai mearga lumea pe contra-sens eu ori unde circul iau minim 3 4 permise pe ora pentru condus neregulamentar.

Dar cand intra unu cu viteza mare in voi si bubuiti,incepeti sa plangeti si urlati sa i se ia permisu ,si acum ca de ce ti se ia permisu daca mergi cu 220 la ora, lasa ca e mai bine asa, sincer m-am saturat de toti handicapatii care se urca ei in infernus si ii dau maxim, merg pe unde au chef si te bubuie aiurea. Bagati /speedlimit si potoliti-va.

P.S: SATUL DE COPIII PROSTI CARE NU STIU SA MEARGA SI TREC CU 220 PRIN TOATE MASINILE PARCATE.

Astia care aveti infernus, si va plangeti ca nu puteti sa-i dati 221km/h ca ramaneti fara permis, v-ati gandit sa bagati /speedlimit 209 pe autostrazi ? (oricum in orase masinile nu prind cat pe autostrada). Cum la 210km/h se ia permisul, puteti sacrifica si voi un km/h ca sa nu ramaneti fara permis. Eu sincer m-am saturat de toti smecherii care vin pe autostrada, si cand trec pe langa tine cu 221km/h te izbesc de toti peretii sa se dea ei smecheri ca au infernus.

In opinia mea, prefer amenda mai mare. De ce? Pentru ca decat sa stau AFK 3h mai bine platesc mai mult. Nu cred ca ii convine nimanui sa stea AFK 3h pentru ca a condus cu 60km/h, sa fim seriosi. Pe deasupra, mai da si amenda. Referitor la /exam, eu zic sa ramana la fel pentru ca mi se pare bine cum e acum. Asta e doar parerea mea.

Smecherii astia de care tot ziceti voi, nu prea exista, singura masina care ajunge la 222km/h e infernusul, iar daca "smecherul cu infernus" buseste cu viteza aia pe vreunul dintre voi, cel mai probabil tot "smecherul" e cel care explodeaza pt. ca infernusul este o masina foarte sensibila, mai ales daca se loveste la viteza aia.

Idea cea mai aiurea cu depasirea limitei de viteza peste 50km/h nu aduce nimic bun la playeri doar sa ramana fara permis 3 ore plus acuma folosesc multi antiradar si alte coduri sa vada politisti unde sunt amplasati!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.