Jump to content

Portofoliu Swyx

Lukale
 Share

Recommended Posts

Salutare tututor!
Recent m-am apucat sa fac avatare in PS CS6. Le fac urate, urate din cale-afara.
Cu toate ca sunt urate, am sa le postez sperand sa primesc CRITICI CONSTRUCTIVE din partea voastra.
As vrea sa stiu daca m-ai putea ajuta cu idei, fonturi, tutoriale simple si toate cele.

Sper doar sa nu ma injurati.

pABDQxS.png9GGE7ZV.pnggoEAyj8.png0XaF2Ht.pngDsMVnKR.pngAMf9ZfH.gif
kq8YyiX.gifhmZS53a.gifh5WFOaV.gif
Sper ca nu v-am afectat vederea! :)

Edited by LCS Swyx

@@B4L Portocala, eu sunt cat de cat multumit de cea cu [MWR]Mr.Deni.

Imi poti da sugestii de fonturi? Niste tutoriale care crezi ca mi-ar fi necesare?
Multumesc frumos!

Am mare nevoie de fonturi frumoase... Nu gasesc ceva ok, cat as cauta pe da font. Si ce gasesc ba e prea mic, ba prea lat, ba ba ba.

@@B4L Portocala, eu sunt cat de cat multumit de cea cu [MWR]Mr.Deni.

Imi poti da sugestii de fonturi? Niste tutoriale care crezi ca mi-ar fi necesare?

Multumesc frumos!

Am mare nevoie de fonturi frumoase... Nu gasesc ceva ok, cat as cauta pe da font. Si ce gasesc ba e prea mic, ba prea lat, ba ba ba.

Nu preai ai de ce sa te uiti la tutoriale...trebuie sa incerci...asa inveti.

Mai cauta pe dafont. Sigur gasesti.

Nici eu nu sunt foarte priceput dar am aflat cum sa modific usor. Deci creezi o noua imagine, acolo la dimensiuni pui in pixels, si bagi prima data 150 si dupa 300. Dupa accea pui avatarul dorit peste si dai controll t (ctrl t) daca nu este deja dat, adica free transform, si faci imaginea astfel incat sa intre acolo. E usor. Te poti uita si tu la portoforliul meu.

Ca toti. Sunt frumoase. Ai putea incerca niste layere puse overlay peste ele sa le faca mai aratoase. Gen Rustic Wood>Overlay sau orice altceva.

In afara de asta, dimensiunea ai putea sa o schimbi, asezarea fontului IMI place, dar folosesti acel effect urat pentru Font la toate care e foarte neplacut.

@,

Deci:

Imaginile sunt cam simple, sa le faci mai faine, iei o textura de ce vrei tu (IMAGINE) o pui pe imagine si o setezi Overlay si te joci cu ea. o sa il faca mai aratos.

Efectul deranjant e ce pus pe FONT care chiar arata urat.

@, am invatat cat de cat cum e treaba cu overlay-urile. Dar, mai am o nelamurire...
Ce tipuri de overlay-uri inafara de rustic wood sa folosesc? Nu imi vin idei, nici denumiri...

@, deci, oarecum sunt praf, dar esti incepator si asta e in folosul tau. Lasa text'urile si axeaza-te pe fonturi, claritate, sa arete cat mai frumos, text'urile nu merg pe orice imagine, trebuie un stock bun.

Foloseste dimensiuni gen:

Semnaturi: 400x170 sau 500x240

Vreau sa-ti vad urmatoarele creatii.

@, multumesc! Inseamna ca nu te pricepi deloc... Chiar daca par uriase, cand le pui ca avatar se fixeaza perfect, de dimensiuni cat mai mari, adica cam cum am eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.