South Vladyyyyy Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Regia: Peter Sattler Distribuția: Kristen Stewart ca Pvt. Amy Cole Tara Holt ca Pvt. Mary Winters Lane Garrison ca Cpl. 'Randy' Ransdell Peyman Moaadi ca Ali Amir John Carroll Lynch ca Col. Drummond Julia Duffy ca Betty Cole Yousuf Azami ca E han Marco Khan ca Mahmoud Ser'Darius Blain ca Pvt. Raymond Jackson Descriere: O tânăra femeie, Amy Cole se înrolează în armată pentru a avea parte de acțiune dar în schimb ea ajunge ca paznic în Golful Guantanamo la faimoasa tabără X-Ray. Crezând că îi va fi ușor ea își dă seama că nu totul este alb și negru. Înconjurată de deținuți de război și colegi agresivi ea se împrietenește cu un deținut. Ca doua persoane de pe laturile opuse ale unui război, ei încearcă să reziste în Golful Guantanamo. Între timp este posibil ca cei doi să lege o puternica prietenie și să se schimbe. Sursa:Wikipedia Gen: Dramă Durata: 117 minute Data de lansare: 17.10.2014 (USA) Părerea personală: O poveste interesantă, viața unui soldat care are de-a face cu deținuți de război dar nu numai. Filmul mă atrage, mai ales că sunt foarte interesat de tot ce ține de armată. Nu cred că voi merge la cinematograf dar acasa am să-l vad. Dacă de pasionează armata, trebuie să vezi acest film. Trailer: Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts