Jump to content

Reclamatie-TzKAlaska & Bnw1402- Limbaj pe /kick si /me

MrEsquire
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Edi
Numele celui reclamat: TzKAlaska & Bnw1402
Descrierea situatiei: Am intrat pe server si observ ca bnw primeste kick cu un mesaj "foarte interesant" (nu am facut ss deoarece mi-au explicat ca este doar o gluma), apoi tzkalaska vine la mine in casa cu TP sa ma intrebe daca ii fac post, eu ii raspund, daca vrea sa vina la mine pe protectie sa vina pe jos. Acesta nu mai are timp sa actioneze deoarece Bnw1402 ii da kick pe motiv (sa ii manance dosul, se vede mai bine in poze). Peste 1 minut TzKalaska se reconecteaza si ma injura pe /me. Povestea continua, puteti vedea pe SS-uri!
Martori: Tot serverul
Poze/Video-uri: http://imgur.com/a/WwwM5#0
Alte precizari: Nu era nici un moderator/admin on dar romanul zice asa: "Cand pisica nu-i acasa soarecii joaca pe masa". Nice helper, TzKAlaska.

Ba idiotule,lasal in pace,ca e un helper de treaba,si nu ii mai face post etc. Ei se jucau intre ei cu deastea cum se juca Kepa cu Katzuno! :topic_closed:

:bleoh:

Stii ceva? Ia du-te la Serverele tale si lasa-ne pe noi in pace. Ai ban, nu mai comenta. Daca vrei Ban pe forum, call me. Lasa injuraturile, ca noi nu suntem prietenii tai de gradinita. Un lucru sa mai spui cu injuraturi si vei vedea tu.. Apropo nu mai zi tu Topic Closed ca nu esti mare vedeta si nu ai mare functie.

P.S: Invata limba romana, nu mai chiuli de la gradi. Pupicei. :*

Edited by Steven

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.