Jump to content

Întrebări frecvente

SiLe007
 Share

Recommended Posts

Dacă eşti începător şi ai nevoie de puţine informaţii înainte să începi să te joci atunci consultă întrebăriile frecvente cu răspunsuri de mai jos.

Q: Cum fac bani?

A: Exista mai multe modalităţi, cea mai buna ar fi, pentru inceput, un job: Fermier | Muncitor Carieră | Camionagiu | Gunoier sunt cele mai profitabile.

Q: Cum fac level?

A: Singura metoda de a face level este să stai cât mai mult timp în joc pentru a obţine Respect Points. Când ai atins numărul necesar de "Respect Points", 2/2; 12/12 ş.a.m.d. poţi da /buylevel.

Q: Cum fac respect points?

A: RespectPoints(RP) primesti la fiecare PayDay, câte unu pe oră sau dacă e Happy Hour 2, chiar dacă eşti pe sleep tot primeşti respect points dar nu primeşti ore jucate.

Q: Cum îmi găsesc maşina?

A: Tastezi (/locatecar) şi ţi se va plasa un checkpoint (punct roşu) pe hartă, acolo este maşina ta.

Q: Cum îmi iau un job?

A: Tastezi (/jobs), alegi jobul dorit, plasezi un checkpoint şi când ai ajuns la punctul marcat cu roşu tastezi comanda (/getjob).

Q: Daca nu îmi mai place vehiculul pe care îl am, pot să îl vand?

A: Da, îl poţi vinde unui jucător (/sellcarto) sau la dealership dar nu vei primi toată suma (cât costă la dealership).

Q: Cum iau licenţe?

A: Tastezi comanda (/needlicense).

Q: Cum aflu numărul cuiva?

A: Pentru a afla numarui cuiva trebuie să îţi cumperi un telefon/o agendă telefonică de la 24/7. După ce ai cumpărat aceste 2 lucruri tastezi (/number <ID sau numele jucătorului>)

Q: Dacă ies de pe server îmi rămâne maşina?

A: Dacă ieşi de pe server îţi rămâne doar maşina personală la locul unde ai parcat-o prin comanda (/park), o maşină de pe stradă o poţi găsi unde ai lăsat-o dacă nu a luat-o alt jucător.

Q: Cum parchez maşina la casa mea?

A: Te duci cu vehiculul tău unde vrei să îl parchezi şi tastezi (/park).

Q: Cum pot să îmi aduc maşina unde am parcat-o.

A: Tastează (/towcar).

Q: Ce fac dacă am nevoie de ajutor?

A: Foloseşte comanda '/helpme' sau '/n' pentru întrebări legate de joc, exemplu: 'M-am blocat, cum donez?, cum trec la level-ul urmator? ş.a.m.d..

Foloseşte comanda '/report' pentru probleme tehnice.

Q: Cum văd ce maşină am şi comenzile ei?

A: Tastezi comanda (/carinfo) şi/sau (/carhelp).

Q: Ce beneficii are un cont Premium?

A: Tastează comanda (/premium).

Q: Este permis DeathMatch-ul (DM), să omor pe cine vreau eu?

A: Nu, nu este permis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.