rikii Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Nume în joc:RikiNumele celui reclamat: radunooDescrierea situatiei: Imi da ban motiv kill aura , cand eu n-am avut , vreau dovezi:|Martori: Crazy_caramel ca n-am avut kill auraPoze/Video-uri: http://postimg.org/image/45uksd86r/Alte precizari: Vreau dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kzi 12 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Crazy nu era la arena + chiar aveai kill aura si dovada o sa apara imediat Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikii Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Chiar vreau sa vad ce dovezi ai , am avut texture pack si particulele maxim , Si nu cred ca stii tu cum se vad particulele cand ai toate la full Deci chiar te rog incearca , sa vezi ca ma vezi cand sunt invisibil Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConnerRM S4F Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Hai frate ca am fost si io martor, si am vazut cum ai schimbat tinta de pe unu pe altu. O si apropo Crayzi tocmai il omorase radunno , si nu era acolo cand ai facut asta! Asa ca NU o sa vezi unbann Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikii Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Eu vreau dovezi , Nu vorbe , Si eu pot da 10k la un cersetor si sa vina sa bage dume aici de 10 bani k? dovezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaharefTUA Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 CUM VINE ASTA RIKKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikii Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Şi ce vezi tu in video ăla , că florin zboară îl omor mă întorc şi te omor ? Dacă aveam kill aura nu aşa dădeam .. intelegi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikii Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 mai raspunde careva , vreau unban:"| Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Steven Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Meriti banul. Postul asta e cam.. aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikii Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Se dau paine gratis pe topicul asta? sau dc se baga toti fomistii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNrobert ZEW Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Videoclipul meu este mai sus, a trebuit sa plec afara asa ca l-am pus pe Saharef. ( mersi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikii Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 daca aveam "kill aura " Nu dadeam in tine cand am intrat in arena? N-ai vazut ca m-am dus in mijloc l-am omorat pe ala dupa m-am intors te-am vazut ca dai si te-am omorat:| ce drk e asta ma? va luati mari aere ca aveti admin , Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 @@rikii, Radunno nu primeste nimic, se vede clar ca ti se intoarce tinta de pe un jucator pe altul, mai ales ultima oara ti se intoarce la 180 de grade ceea ce este imposibil sa o faci pe loc doar cu mouse-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts