Jump to content

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)

South Vladyyyyy
 Share

Recommended Posts

5WLP4QS.jpg

Regia:

Shawn Levy

Distribuția:

Ben Stiller ca Larry Daley

Amy Adams ca Amelia Earhart

Owen Wilson ca Jedediah

Robin Williams ca Teddy Roosevelt

Christopher Guest ca Ivan

Alain Chabat ca Napoleon Bonaparte

Steve Coogan ca Octavius

Jon Bernthal ca Al Capone

Mizuo Peck ca Sacajawea

Descriere:

S-a lăsat noaptea peste Institutul Smithsonian din Washington, DC. Ghizii au plecat acasă, luminile au fost stinse, elevii sunt

înveliţi în paturile lor... şi, totuşi, ceva incredibil se pregăteşte când fostul paznic de noapte

Larry Daley (Ben Stiller) se trezeşte atras în cea mai mare şi uluitoare aventură în care istoria prinde viaţă.

În a doua parte a poveştii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfăşura decât pe coridoarele celui

mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-şi salveze foştii prieteni neînsufleţiţi de la ce ar putea fi ultima înfruntare dintre

splendorile de la Smithsonian, care, de la faimoasele picturi de pe pereţi până la navele spaţiale de pe holuri, au brusc o conştiinţă a lor.

Sursa:Cinemagia

Gen:

Acțiune | Aventură | Comedie

Durata:

105 minute

Data de lansare:

22.05.2009 (RO)

Părerea personală:

Primul film mi-a trezit curiozitatea, nu mă așteptam la o continuare și iată că a apărut.

Prima parte mi-a plăcut la nebunie, dar a doua este și mai bună.Mai multe personaje istorice și un muzeu mult mai mare.

Cum am mai spus, filmul este perfect pentru a fi vizionat împreună cu familia.Un film relaxant de weekend.

Poze:

OtADef7.jpg

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=54RFCH0zIOc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.