Jump to content

Masini sport cu si fara cont premium

AIM Madalin

Masini sport cu si fara cont premium  

9 members have voted

1. 1. VOTT

• Sa aiba doar playerii cu premium
    • Sa aiba toti playerii aceste masini sport fara premium

Recommended Posts

Ce parere aveti despre : masini sport doar cu cont premium...

Pai in felul asta sunt dezavantajati playeri care nu vor sa doneze intr-un joc pentru un cont premium sau cei care chiar nu isi permit sa isi cumpere un cont premium si totusi isi doresc un infernus , bullet , turismo , etc.

Deci cei care nu au cont premium , se vor plimba doar cu bravura , bobcat si masinile de tutorial

Inainte era ok cu acele masini sport dar acum sunt aproape toate masinile calumea pe cont premium ..

Si asta oare dc ? E ceva in gen : daca vrei masina calumea , cumpara un cont premium ca sa o poti cumpara de la alt jucator...

Pai ce e asta fratilor ? Ori suntem toti egali ori nu mai suntem

@, salut copil fara bani, nu o sa se adauge asta niciodata, eu am donat doar pentru masina sport, mie nu imi convine sa va bage la toti noobii infernus. Asta e, nu mori de 8 euro, oricum nu ai tu bani de masina sport. Si sunt decat 5 masini care pot fi detinute cu cont premium asa ca mai taci. A da vezi ca nu aici e locul unde propui chestii.

@, salut copil fara bani, nu o sa se adauge asta niciodata, eu am donat doar pentru masina sport, mie nu imi convine sa va bage la toti noobii infernus. Asta e, nu mori de 8 euro, oricum nu ai tu bani de masina sport. Si sunt decat 5 masini care pot fi detinute cu cont premium asa ca mai taci. A da vezi ca nu aici e locul unde propui chestii.

Ai grija cum vorbesti, nu poti sa te legi de cineva pentru ca nu are o stare materiala buna. Daca tu iti bagi banii de buzunar intr-un joc asta e alta problema.

Eu sunt de acord sa se bage masinile sport fara cont premium, oricum nu imi permit un infernus :))).. Dar poate sunt altii care si-au muncit banii in joc, afaceri etc. fara sa doneze si vor sa isi cumpere o masina de genul infernusului.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.