Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

VeveX

Donator
 • Content Count

  1384
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

135 Extraordinary

1 Follower

About VeveX

 • Rank
  MCV.B-ZONE.RO
 • Birthday October 27

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targoviste
 • Hobbies
  CSGO, MCV
  JAVA, (Qt) C++, PHP, HTML+CSS, Python, C#

Contact Methods

 • Skype
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG1 Nickname
  VeveX

Recent Profile Visitors

7922 profile views
 1. VeveX

  Solutie: cumpara programul si nu mai folosi versiuni cracked de pe internet si sigur nu vei mai intalni astfel de buguri.
 2. VeveX

  https://imgur.com/a/OIfxq Ma plictiseam si am zis sa fac o aplicatie de genul "RPG viewer" pentru a exersa android development, poate o sa mai continui la ea si o sa adaug si alte functionalitati(deocamdata doar pagina de Home e facuta). Nu cred ca voi adauga prea curand sistem de login pentru ca 1. ar trebui intai sa adaug toate paginile si nu doar home(ceea ce vreau sa fac, ex. players, factions, staff) si 2. sa trec peste verificarea robot.
 3. VeveX

  Astazi (1 noiembrie 2017) in jurul orei 18:00 a aparut o problema la host care a cauzat ca baza de date MySQL sa fie offline. Astfel incat toate pluginurile facute de mine functioneaza pe baza de date MySQL iar majoritatea informatiilor playerilor si sistemelor de pe server nu functioneaza fara sa se poata conecta la aceasta, serverul va suferi de un downtime, speram noi cat mai scurt, pana cei de la host rezolva problema. Edit 21:00: Serverul este din nou ONLINE, va asteptam cu mare placere pe server!
 4. VeveX

  In acest topic playerii (sau viitorii playeri) pot discuta intre ei, pune intrebari despre server si a se ajuta unul pe altul. Atentie, nu faceti spam, nu faceti posturi pentru +1, posturile pentru +1 sau spam vor fi sterse si/sau raportate. Avem rugamintea de a se pastra un limbaj decent in aceasta sectiune, nu vrem limbaj de mahala.
 5. VeveX

  Versiunea curenta: 0.0.1 In aceasta sectiune vor fi postate toate update-urile pe care le aducem serverului. Pentru fiecare update mai mare se va adauga un +1 la cifra din mijloc (de exemplu 0.1.0), pentru fiecare update mic care contine doar bug fixuri etc. se va adauga un +1 la ultima cifra (de exemplu 0.0.1). Fiecare update mare va fi anuntat prin propriul topic, update-urile mici fiind anuntate in topicul ultimului update mare. De exemplu pentru versiunea 0.1.0 se va face un topic separat, pentru versiunea 0.1.1 se va posta in acelasi topic cu update-ul 0.1.0.
 6. VeveX

  Scoate modurile care-ti modifica hudul si gata.
 7. VeveX

  Nu. OnTopic: Scoate toate modurile anti-lag, si ai sa vezi ca o sa fie normal.
 8. VeveX

  Pune o poza cu crashul.
 9. VeveX

  Nu, nu e normal. In primul rand, cand ai ajail NU POTI folosii deloc comanda /escape, nu iti da escape si apoi cand sa pleci te rebaga in jail. Si apropo, daca nu stiai, escape poti da doar in curtea jailului, unde nu poti ajunge daca ai ajail.
 10. Ma mir ca a raspuns un helper, si totusi nici macar sa actioneze nu stie. In /vehicle sau /garage, dupa ce selectezi masina ai o optiune numita "Deblocheaza" sau "Debug", foloseste-o.
 11. VeveX

  Si daca faci asta primesti warn pentru deranj job.
 12. Nici una din variantele de mai sus nu te va ajuta, indiferent ca vei rula Unlocker, nu vei putea sterge folderul din cauza ca in acel folder se afla un program deschis. Deschide PC-ul in Safe Mode ( http://www.bitdefender.ro/support/cum-pot-sa-repornesc-sistemul-in-safe-mode-1022.html) dupa care il stergi, dai restart la pc si intrii pe modul normal.
 13. Procesor groaznic? Mai intereseaza-te tu te rog, am acest procesor si n-am probleme de loc. OC la 4.0GHz cu coolerul stock, tehnologie Haswell Refresh, are acelasi single core performance ca un i7, seria 4000. Si te-as ruga sa nu vorbesti ca si cum ai fii cine stie ce cunoscator cand tu faci recomandari cu sisteme preasamblate. OnTopic: Procesorul e bun, placa de baza e buna (am acelasi procesor, doar ca placa de baza un asus h81m-e). Restul pieselor sunt bune, mai putin placa aia video, mai bine joci cu integrata decat cu acel r7 240. Daca vrei ceva bunicel, ia un r7 250/250x
 14. VeveX

  Scrie /g sau /v, selecteaza vehiculul si alege Deblocheaza sau Debug(daca ai pe EN).
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.