Jump to content

Reclamatie Kepa Iteme modate la PvP

MrEsquire
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Edi
Numele celui reclamat:Kepa
Descrierea situatiei: Eram la pvp, kepa face dive in mine, reusesc sa scap deoarece alti playeri din jur chiar si cel omorat de 2 ori s-au bagat sa ma apere. Dupa ce am scapat din arena ma uit in chat si observ ce are Kepa pe toport, ma gandesc ce are pe armura. Armura mea a fost distrusa in procent de 75%, doar pantofii au mai ramas ( http://imgur.com/G1yYltZ ). Vreau sa mentionez cu un set full thorns 3, unbreaking 3, prot 4, dureaza aproximativ 4 zile sa fie facut.
Martori:ovidiu123
Poze/Video-uri: http://i.imgur.com/Oncahzd.png

Alte precizari: Sper ca setul meu sa imi fie inapoiat deoarece nu este corect ca el sa aiba pe topor asa ceva, daca pe armura mai are si prot 4 si fire port 4, e clar.

Doresc doar Eu, Kepa si Katzuno respectiv Mosladatorie sa comenteze in acest post. Daca alti playeri au dovezi rugati-l pe kepa sa le posteze.

Nu tu trebuie sa-mi faci reclamatie, Edi. Cel pe care l-am omorat trebuia sa-mi faca.

S-a intamplat aseara, nu am intrat in tine. Pe ovidiu il omoram pentru ca ma ataca la intrarea in arena. Nu am dat niciodata in tine sau in cei cu seturi.

+ bonusurile de armura nu au efect pe topor.

Si te rog arata-mi cand te-am lovit/omorat. sunt curios.

+ qMenthoL a spus ca papucii si casca cel putin, sunt de la el, le-a pierdut la pvp.

Edited by Keparianu

Nu tu trebuie sa-mi faci reclamatie, Edi. Cel pe care l-am omorat trebuia sa-mi faca.

S-a intamplat aseara, nu am intrat in tine. Pe ovidiu il omoram pentru ca ma ataca la intrarea in arena. Nu am dat niciodata in tine sau in cei cu seturi.

+ bonusurile de armura nu au efect pe topor.

Si te rog arata-mi cand te-am lovit/omorat. sunt curios.

+ qMenthoL a spus ca papucii si casca cel putin, sunt de la el, le-a pierdut la pvp.

Eu nu am nici un item de la QMenthoL, acesta a fost un set facut de mine. Nu pot sa filmez cand ma lupt in arena pvp deoarece sensibilitatea creste foarte mult in acel moment. Eu cred ca ajunge ca am facut ss cand tu esti la pvp cu itemele alea. Daca tu pe topor ai si fire aspect si simte, iar pe armura fire portection si protection, atunci conteaza destul de mult bonusurile acelea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.