Jump to content

Locaţia jobului de trucker

Flacko.

Locatia "Trucker", una foarte neportrivita.  

3 members have voted

1. 1. Credeti ca locatia job-ului "Trucker" este una buna?

• Da, este un foarte buna.
      0
    • Nu, nu mi se pare o locatie buna.
  2. 2. Credeti ca ar trebui mutata locatia job-ului sau sa se faca mai multe sedii?

• Ar trebui mutata locatia.
      0
    • Ar trebui facute mai multe sedii.

Recommended Posts

După ce am vazut topicul făcut de Aure, cel cu locaţia tiriştilor, m-am gândit să fac un Poll.

Locaţia job-ului este una foarte prost aleasă, după părerea mea.

Când sunt mulţi truckeri intraţi nu prea poţi ieşi întreg de acolo, aşa că ar trebui schimbată locaţia sau să se facă mai multe sedii, locaţia sau locaţiile care vor fi alese vor trebui să fie mari, deoarece truckerii se înmulţesc pe zi ce trece, pentru că acest job este accesibil de la level 1.

Vă las să votaţi cum credeţi voi ca ar fi cel mai bine.

Ai foarte mare dreptate, e un haos total la iesirea aceea, in primul rand deoarece e o strada ingusta, si deoarece pe acolo fac majoritatea accesul si catre Plaja, HQ Avispa, BUS etc. si devie foarte aglomerat. in locul unde se incepe misiunea e la fel, foarte mare agitatie , injuraturi ,etc. Sunt de accord cu mutarea locatiei job-ului , sau de ce nu? , datorita faptului ca sunt foarte multi truckeri, sa se faca macar 2 sedii.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.