aLincoln Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Nick-ul tau: aLincoln Server: RPG.B-Zone.Ro:7777Descrierea bugului: Dupa cum puteti vedea si in urmatoarele poze, nu se ia bonusul respectiv dupa fiecare tura la farmer. Doar arata dar nu se primeste in bani, nici sus dreapta, dar nici in /stats.Screenshot(s): 1- Tura I Dupa cum puteti vedea aici am facut poza inainte sa termin o tura, aveam la mine inainte sa termin tura 21,201$, dupa ce am terminat cursa trebuia sa am 21,264$ in loc de 21,254$ din cauza bonusului de 10$, dar acesta nu se primeste. 2- Tura II Dupa cum puteti vedea si in aceste poze, aici am intregat si /stats. Inainte sa termin tura aveam 21,254$, dupa ce am terminat tura trebuia sa am 21,315$ in loc de 21,305$, dar dupa cum spuneam bonusul respectiv nu se primeste. 3- Tura III Dupa cum puteti observa nici cand bonusul este de 15$/tura nu se adauga. Inainte sa termin tura aveam 21,478$, dupa ce am terminat tura trebuia sa am 21,555$ in loc de 21,540$, inca o data nici la bonusul de 15$/tura nu se primeste, nici cel de 10$/tura si nici chiar cel de 5$/tura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Nu e bug, suma scrisă la "Câştig" este suma dintre câştigul normal şi bonus, adică tu ai primit 43$ din munca normală şi încă 10$ pentru că ai avut vehiculul reparat, aşadar un câştig de 53$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.