Jump to content

Nelamurire.

hoLLySEF

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea:Deci am gasit ceva pe youtube cineva tot imi insista sa descarc acel hack ca e bun si chestii dinastea , asa ca vreau sa va intreb daca este posibil sa existe un asa hack,eu cred ca nu si nici nu are cum ,serverul are un anti cheat prea bun pentru un s0b , mai jos este linkul.
Screenshot (în caz că este necesar): Șters de Leventhe.

P.S Scuzati ca postez aici dar sunt mai nou si nu prea ma pricep cu forumul..dar infine.

Salut. :b-emo:

Salut,

Ți-am șters clipul deoarece descrierea conține link către hack, iar noi nu dorim link spre coduri pe forumului nostru. Nu folosi s0beit că vei avea de suferit, mai exact un ban frumos și lung.

S0b-ul este un hack care este interzis pe această comunitate. Nu îl lua, vei primi ban permanent şi eu zic că nu merită. Am jucat cu s0b'ul vreo 1 săptămână şi nu prea mi s-a părut cine ştie ce, dar m-a ajutat în cariera mea de admin. Ştiu s0b'ul pe de rost, nimeni nu mă 'bate' la acest domeniu de hack. Prin urmare, nu lua.

Sper că te-am ajutat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.