hoLLySEF Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Întrebarea / Nelămurirea:Deci am gasit ceva pe youtube cineva tot imi insista sa descarc acel hack ca e bun si chestii dinastea , asa ca vreau sa va intreb daca este posibil sa existe un asa hack,eu cred ca nu si nici nu are cum ,serverul are un anti cheat prea bun pentru un s0b , mai jos este linkul.Screenshot (în caz că este necesar): Șters de Leventhe. P.S Scuzati ca postez aici dar sunt mai nou si nu prea ma pricep cu forumul..dar infine. Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy27 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Nu ai sanse sa il folosesti pe B-zone, fata de 2013 Anti-cheatul a evoluat mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Salut, Ți-am șters clipul deoarece descrierea conține link către hack, iar noi nu dorim link spre coduri pe forumului nostru. Nu folosi s0beit că vei avea de suferit, mai exact un ban frumos și lung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoLLySEF Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 Nu folosesc dar vroiam sa stiu daca exista asa ceva ca eu stiu ca nu exista dar acel om tot insista sa il iau dar nu l-am luat, oricum mersii ca m-ati ajutat , puteti da topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 S0b-ul este un hack care este interzis pe această comunitate. Nu îl lua, vei primi ban permanent şi eu zic că nu merită. Am jucat cu s0b'ul vreo 1 săptămână şi nu prea mi s-a părut cine ştie ce, dar m-a ajutat în cariera mea de admin. Ştiu s0b'ul pe de rost, nimeni nu mă 'bate' la acest domeniu de hack. Prin urmare, nu lua. Sper că te-am ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 De existat, fii sigur ca exista. Insa, nu merita sa il folosesti deoarece iei ban permanent si e pacat. Nu iti ofera multe avantaje cum iti oferea acum un an. Si anti-cheatul a evoluat de asemenea. Recomand sa nu incerci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.