pSih0paT Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 * Nick-ul tau: Bastard * Descrierea bugului: Cand dai la atm /atmtransfer , iti zice You don't have a dice , e cum ai da /dice . * ScreenShot: Nu am facut , cred ca se poate verifica oricum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaTor360 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Incearca sa fii cat mai aproape de atm sa transferi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Nu este nici-un bug, am transfer acu de la atm-ul din SF:) , dar ai tu grija ca de la atm poti transfera MAXIM 1 mil si o singura data pe ora Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSih0paT Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Stiu si stiu , dar asa imi da mie , chiar daca nu sunt langa ATM , in loc sa scrie Nu esti langa un atm scrie ca nu am zar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Cobori din masina si merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.