Jump to content

nu mai inteleg nimic :|

MonToya

Recommended Posts

deci mi'ai zis sa ma duc la sectiunea shooping pentru o donatie , dar in primu rand acolo nici nu ma lasa sa fac topic si nu vreau sa donez comunitatii !!!! CI SERVERULUI DE SAMP !

Si vreau sa stiu la sumele care le donez ce pot primi in schimb ...

As vrea sa dau 5 euro pe vodafone ... dispun pana la 10... ce pot primi in schimb ?

Va rog postati aici ...si nu dati close pls ca de cand ma chinui sa fac undeva un topic bun ..

deci mi'ai zis sa ma duc la sectiunea shooping pentru o donatie , dar in primu rand acolo nici nu ma lasa sa fac topic si nu vreau sa donez comunitatii !!!! CI SERVERULUI DE SAMP !

Si vreau sa stiu la sumele care le donez ce pot primi in schimb ...

As vrea sa dau 5 euro pe vodafone ... dispun pana la 10... ce pot primi in schimb ?

Va rog postati aici ...si nu dati close pls ca de cand ma chinui sa fac undeva un topic bun ..

Eo cred ca tu vrei admin dar pe serverul asta nu se da pe banii adminul.....poti primi cont donater, sati scoti warnurile..banurile(nepermanente doar acelea pe zile).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.