IPMagiC Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Salutare la toti , de curând am descarcat win 8.1 PRO , totul a decurs bine la instalare , când vreau sa intru online Web adica Google etc , nu imi mergea , nici pe srv de SA:MP / cs nu imi mergea , ma ajutati va rog . P.s: imi merge mess / Skype , atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Instalează driverul plăcii de rețea. Cel mai probabil lipsește. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPMagiC Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 este instalat , tot nu merge .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IPMagiC Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 este instalat , tot nu merge .. am decurs la o solutie , imi bag iar win 8 , fuck my life full time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fara Nume Bla Bla bla Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Instalează driverul plăcii video. Cel mai probabil lipsește. Ce treaba are cu internetul ca nu are driverul placii video?! @@IPMagiC,Pastreaza windows 8.1, e mult mai bun fata de 8. E ca un service pack unde au fost rezolvate problemele din 8. Instaleaza driverul placii de retea! Si daca zici ca pui iar 8, cred ca e piratat, mai ales ca vorbesti de ceea mai scumpa versiune, anume Pro, care nu te ajuta cu nimic daca folosesti PC-ul ca pe un mijloc de divertisment. Exista 1% sansa sa fie si de la asta, sa fie o varianta proasta. Tot windows-ul original cu update-uri la zi e cel mai bun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Ce treaba are cu internetul ca nu are driverul placii video?! Pardon, am greșit. Voiam să zic placa de rețea. Am observat după că am scris video în loc de placa de rețea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROOF xD Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Instalează driverul plăcii video. Cel mai probabil lipsește. buna idee. sau mai bine sa bage placa de baza in apa calduta, cu putin Axion sau ceva si cu un burete de vase si sa o curete de praf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 buna idee. sau mai bine sa bage placa de baza in apa calduta, cu putin Axion sau ceva si cu un burete de vase si sa o curete de praf. Warn pentru post aiurea. Nu mă iei la mișto. Mi s-a atras atenția că am greșit. Am greșit, știu și eu asta. Am modificat. După 8 ore de liceu, 3 ore dormite cu o seară înainte și învățat, eu zic că nu mai ai aceeași capacitate de concentrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROOF xD Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Warn pentru post aiurea. Nu mă iei la mișto. Mi s-a atras atenția că am greșit. Am greșit, știu și eu asta. Am modificat. După 8 ore de liceu, 3 ore dormite cu o seară înainte și învățat, eu zic că nu mai ai aceeași capacitate de concentrare. usor nu te criza. numai warn stiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo iQ Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 1) Click on Start --> In search box, type cmd --> Then "CMD" will be displayed inthe search --> Now right-click on "CMD" ---> Select "Run as administrator".2) Now enter this commandnetsh int ip reset resetlog.txtPress "Enter".3) Reboot your computerGood Luck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 1) Click on Start --> In search box, type cmd --> Then "CMD" will be displayed in the search --> Now right-click on "CMD" ---> Select "Run as administrator". 2) Now enter this command netsh int ip reset resetlog.txt Press "Enter". 3) Reboot your computer Good Luck. Dă-mi PM dacă nu-ţi merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.