Jump to content

B-Zone Tv - 'The Robbers'

Wonderman
 Share

Recommended Posts

• Titlul clipului: The Robbers
  • Gen: Adventura / Actiune
  • Durată: Part 1 5:49 Part 2 3:46
  • Data lansării: 1 Aprilie 2010
  • Scurtă prezentare: Un mecanic ai propune altui mecanic sa faca un jaf , accepta , fac jaful si hotaresc sa se duca in LV , Dar sa faca o pauza in Sf , In drum spre SF se rastoarna cu masina in rau ... Merg pe jos pana intr-un sat unde gasesc o masina de acolo iau masina pana intr-o casa din sf , acolo stau vreo 2 ore si isi contiuna drumul ... La granita cu LV sunt nsite politisti ... Cei 2 mecanici dau viteza si sunt urmariti de politisti ... intr-o curba politisti se rastoarna , cei 2 mecanici scap... se duc la un hotel din LV unde impaart bani .. Ei raman prieten facut mai multe jafuri :D PS : Imi cer scuze entru greselile de gramatica , m-am grabit foarte mult din cauza Pc-ului meu ... uneori se restarteaza ... si pierd munca pe care am depus-o si trb sa o iau iar de la capat .. spre ca intelegeti
  • Part 1
  • Part 2
Edited by FunkerMan

Ideea frumoasa,pot sa spun ca imi place.

Dar,puteati evita fazele in care trebuie sa scri animul (Ex /chat etc ),ar fi aratat mai bine.De asemenea puteati folosi o masina de politie,in acea urmarire ... Ar fi fost mult mai real .

Mai sunt cateva lucruri,dar in rest e ok filmul,apreciez efortul!

lol :))

trebuia sa ii spui de dinainte , peste 10 secunde dai /chat.

se vede in film cand ii zici ce sa scrie sau cand scri anumurile ..

mi`a placut ideea filmului,da politia nu exista ? politist cu infernus :-J

Edited by zEbY

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.