MonToya Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 salut ... azi 2 aprilie ora 9 : 30 serveru nu merge ! Ce sa intamplat ? imi puteti explica si mie ? de la 9 nu merge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 ba frate da tu chiar esti nab de faci tot timpu topicuri?SRV E PICAT!!HOSTU A CAZUT!!!chiar pt orice faceti topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Wow, e picat serverul ?! ce ne facem ? aoleu.. nu poate baiatul sa faca DM.. off, Doamne. Domnu' MonToya, un sfat gratis de la mine, " IA-TI O VIATA ". Una reala.. mai iesi si tu pe afara, sa-ti mai aerisesti creierul ( daca ai ). Esti imposibil.. 0 pt serverul B-Zone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MonToya Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 eu vam vb frumos , si dupa cate vad voi sunteti asa cum spuneti eu abea am lvl 4...nu am ami jucat samp pana acum ... dar voi treceti de 10 ...deci vedeti-va de trb voastra sincer...e pacat de voi , si nu mai jigniti pe forum ca puteti lua warn Hai salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Dar nu te-a jignit nimeni. Se pare ca nu poti face diferenta dintre un sfat si o jignire. Urat asa, asta inseamna ca trebuie sa mai scoti capul in lume. Cat despre gramatica ta, dezastru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Vorbiti frumos ma railor , nu e nevoie sa postati voi pe bune , posturile voastre = 0 ( psihidelick si cu rkokiller ) Montoya , pe viitor incearca sa postezi la 'Intrebari si nelamuriri' Hostul a cazut , posibil sa fi cazut netul , pana de curent , nu se stie. O sa se deschida azi cel mai probabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.