South Edison Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Salut B-Zone ,de curand mi`am achizitionat si eu acest "Cont Premium/Premium Account" din cate stiu merge sa stai cu 2 SA:MP-uri deschise in acelasi timp dar pe nume diferite ,am incercat si eu asta dar nu imi merge..de ce? Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy27 Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Mai intai trebuie sa te conectezi cu contul non-premium si dupa cu cel premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Kendrink Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Cum a zis si AIM Edy27, te contectezi mai intai cu contul care nu ai cont premium si apoi cu contul care ai premium. Ai nevoie de un program SandBoxie, il gasesti peste tot, sau alt program care nu ia mult din memorie multisamp, e postat pe la mods/pack pe movie. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW KuKy Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Salut! Te conectezi cu contul pe care nu ai cont premium si dupa aceea de conectezi cu contul premium. O sa ai nevoie de SandBoxie. Întrebarea / Nelămurirea: Salut B-Zone ,de curand mi`am achizitionat si eu acest "Cont Premium/Premium Account" din cate stiu merge sa stai cu 2 SA:MP-uri deschise in acelasi timp dar pe nume diferite ,am incercat si eu asta dar nu imi merge..de ce? Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clique96 Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Salut . In primul rand, pentru a te loga pe 2 SA:MP-uri trebuie sa folosesti un program care sa iti permita sa deschizi doua GTA.EXE simultan. Multi folosesc Sandboxie sau programe de genul. Eu unul iti sugerez sa folosesti doar un bugfix pentru joc deoarece nu iti creeaza lag absolut deloc. Uite aici unul: click Ce este in .rar pui in folderul cu GTA-ul si poti intra in cate SA:MP-uri doresti. Cat despre logat, cum au spus si colegii de mai sus, trebuie sa te loghezi intai pe contul fara premium account, apoi pe cel cu premium. Sper ca te-am putut ajuta. Salut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 De aici poți downloada SandBoxie, dacă ai nevoie de ajutor pentru a-l folosit nu ezita să îmi dai un sms. http://sandboxie.joydownload.com/?c=123&gclid=Cj0KEQjwquOhBRCupYiu4an13scBEiQAss2XkhsXWPMLTo1KsI_qexdhdbXCW5x9GGYf04_BnUlXDKwaAsEU8P8HAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Va multumesc mult tuturor , am folosit programul SandBoxie si merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Seriously? Daţi 5 acelaşi răspuns? Doamne! Solved / Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.