TiestoGFX Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 frate... pai cum sa imi dai psd daca linku care ti l-am dat e un pack de psd-uri... si 2 din siguri zici tu cas facute de tine... si ciudat... efectele sunt pozitionate la fel... bah ma lasi cu tutorialul tau ... dami pm cu tutorialul si te cred... altfel te acuz de RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invaeus Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Suprapune-i lucrările şi vei vedea că efectele sunt acelaşi. Ca să fie mai uşor fă un gif cu cele 2, la distanţă de 0,1 sec între ele şi pune aici imaginea. se vor potrivi perfect. Am văzut şi eu astăzi semnătura cu ursu şi ştiam că o mai văzusem undeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fan AnDr3y Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Super tare GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Alex astept PSD cu lucrarea cu ursul mov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne0 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 frumoasa cea cu ursu bravo daca e facuta de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 (edited) Pentru toti cei care vor sa vada .psd`ul este in linkul de mai jos. Bafta! http://www.filefront.com/17012217/Ursache.psd Si inca ceva, numai acuzati pe nedrept! Edited July 9, 2010 by AllexFTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 (edited) Acesta este GIF-ul despre care a zis Donic, lucrarile par diferite doar din contrast... Edited July 9, 2010 by F4L johN Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiestoGFX Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 bai cristal... tu de ce ii mai ceri psd...?? uitate frate la link care l-am pus mai sus si ai sa vezi ca in acel pack de psd-uri se afla si cele 2 lucrari prezentate de el ca fiind lucrari personale... doar ca in imaginea de prezentare, lucrarea cu ursul ninja acele fulgere sunt verzi.... dar in psd sunt mai multe variante.... verde, portocaliu, mov si mai era o culoare dar nu mai stiu... verificati si singuri... eu nu acuz niciodata pe nimeni de rip daca nu am dovezi.... iar de data aceasta acuz pentru ca am dovezi ca face rip.... Alex... o sa te rog sa recunosti ca ai luat psd-urile de pe net si gata... zi adevaru si te lasam in pace, dar speram sa nu se mai intample.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 (edited) Da, psd-ul si tutorialul sunt de pe net de pe un forum le-am luat nu de pe deviant. Acolo iti explica tot ce trebuie sa faci, daca va uitati cu atentie la psd`uri va dati seama Edited July 9, 2010 by AllexFTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Da, psd-ul si tutorialul sunt de pe net de pe un forum le-am luat nu de pe deviant. Acolo iti explica tot ce trebuie sa faci, daca va uitati cu atentie la psd`uri va dati seama Alex,nu stiu cum sa-ti zic,sunt dezamagit de tine,nu credeam ca esti asa,m-am inselat in privinta ta,bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiestoGFX Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 posteaza aici tutorialul minune de care zici tu... (oricum nu exista) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 (edited) Frate, am postat cumva lucrarea aia la creatii si nu stiam eu? Daca o postam la creatii mai ziceam ca am facut-o eu, dar daca nu am postat-o asta ce inseamna? Din cate stiam avem voie sa purtam orice la semnatura, nu conteaza de unde e luata sau de cine e facuta, normal in limita bunului simt. Edited July 10, 2010 by AllexFTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Nu ai postato pe cea cu ursuletul dar pe cea cu ala negru da. Deci tot ai facut RIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Se pare ca m-am cam inselat in privinta ta Alex. Imi pare rau ca ai apucat alte caii , dar asta e. Oricum visul tau s-a cam dus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) Dar care e treaba?lucrarea nu a postato.... A avuto la semnatura Edited July 12, 2010 by MrDark Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 New: Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelme Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 In general frumoase creatii nu prea am ce comenta bv'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Frumos,dar ai dat cu prea mult blur pe mana On rest e ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Un mic cadou pentru comunitate, daca doriti si cu celelalte ranguri PM me! V1. V2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzZi Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Primul meu pas in web design, o sa incep usor usor pana o sa ma perfectionez, pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Cam simplu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Cam simplu... Eu nu prea cred ca e simplu , pare simplu , dar iti spun ca e destul de complicat. ON:Frumos imi place , efectul ala de brush si reflexia aia acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Cam simplu... Gyo daca te dai asa maestru fa si tu unu exact la fel Si btw Web Design tocmai la asta se refera, ceva simplu si placut ochilui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiestoGFX Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Mda... sa sti ca acel avatar nu apartine domeniului web design... Web design inseamna layouturi, rank's, index etc. Arata bine, dar trebuia sa scazi din opacitate din efectull 2.0 si acel gardient pe "design" mi se pare putin aiurea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts