Jump to content

AllexFTW Creations

AllexFTW
 Share

Recommended Posts

eu nu inteleg un lucru...vezi acol ola lucrarea aia "Gen Eu" cu mai facut cerculetele alea..pe scurt pls explica-mi am cautat si nu am gasit stiu ca nu's C4duri e din ps..se fac..

eu nu inteleg un lucru...vezi acol ola lucrarea aia "Gen Eu" cu mai facut cerculetele alea..pe scurt pls explica-mi am cautat si nu am gasit stiu ca nu's C4duri e din ps..se fac..

de unde stii tu mah ca nu-s c4d ? adica da, nu sunt c4d-uri, sunt texturi .. dar eu nu cred ca intelegi ca-ti zic eu aici, pentru ca tu faci RIP, si am si dovezi, adica pot dovedi acest lucru .

Bravo ma !

Renderu este foarte bine integrat , imi plac foarte mult efectele .

Idem Chuck + Nu-mi place cum lucrezi cu lighting'ul adica,in unele parti e prea luminoasa,iar in altele mai putin.Si pur si simplu de la lumina aia mare si puternica revi foarte rapid la cea intunecoasa :|,mi se pare cam aiurea :|.

OFF: Liverpool tatele esti cam "blana" cum sar spune. Acele "cerculete" sunt texturi ;).Pentru cultura ta generala,mai invatat PS,nu iti zic in nume de rau dar prea ..... :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.