Castle Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Buna dimineta la toti Dya eu nu inteleg cum tu te scoli asha dimineata Blea dati un serial interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 Pe mine blea părinții la ora 9 ma scoala, chiar si daca stiu ca m-am culcat dimineața. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runn3RR Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited) Ap bai o dat reply kelton, banul ramane, vezi daca poti face ceva. Intre timp eu vorbesc cu un prieten sh imprumut masina de ddos. Edited January 4, 2015 by Runn3RR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Ap bai o dat reply kelton, banul ramane, vezi daca poti face ceva. Intre timp eu vorbesc cu un prieten sh imprumut masina de ddos. n-am ce sa-ti mai fac, te-o spalit ca umblai ieri cu dofiga de-a conturi cu cheat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runn3RR Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 n-am ce sa-ti mai fac, te-o spalit ca umblai ieri cu dofiga de-a conturi cu cheat. Ei fut, nu mai scot ii banu. Precis c vor s faca bani de la unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM .Marck. Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Zdarova,ce faceti ? Care o luat ban ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Băi Raimond, eu stătem afk, mă lămurem cu padruga șeea ia ibal și cct am făcut Eu ieri cac fsigda m-am culcat azi... Hz parc ieri special m-am culcat mai devreme ș eu deamu la 16 mă trezesc...șo za jîzni? Mă duc s beu un ceai, c am spalit c am tortic ș vin în game.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mango. Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Mda. Cu asa atitudine nu mai facem noi clan. Noi in loc sa strangem mai repede bani si sa oficializam clanu , noi stam si nu facem nimic. Gg patzani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Noi in loc sa strangem banii stam si ne matirim si certam pe freq, si dupa ne radem unu de altu.Vorbiti cu McMod pentru ai acorda banii, el va face clanu, asa cum cardu este a lui, ar fi firesc ca el sa fie lider.Cand o sa terminati cu glumele astea bojestvenie atunci sa ma chemati pe freq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Blea, voi toți vreț să fim organizați, da niș o pulă nu a să se prinească.. Fiți fiecare mai liniștiți și mai închideți-vă gurile cîteodata. Gîndiți-vă și fașeț cap nu a s facem clan, da o **** elastică.. Nu tupiț, dac prosta vreț să vă pricaliț cu pricoalele voastre eobnatîe așă șî spuneț, nimi nu vîi dator s vă liniștească, John s-o zaibit atata s vă ție morală.. Da așei care vreț s avem un clan normal apăi așă și spuneț, ș gîndițivă ce faceți ș cum a să influențeze asta asupra clanului. Dacă o să continuați așa, nici nu o să intre nimi în clan cînd o să ajungeți să îl faceți...Și așa sunt vreo 3 deamu care nu mai vor să intre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Blea shi za huinea nu am fot jumate de zi sh fut de-am v-ati certat Mango ciota nu am daganit iumaru??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Blea shi za huinea nu am fot jumate de zi sh fut de-am v-ati certat Mango ciota nu am daganit iumaru??? Hz blea, eu tot așa, cînd am văzut tăți se sfădeu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mango. Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 1. Eu nu am glumit mai sus. 2. 5-6 nu vreau sa stea in acest clan ca se face bispridel 3. Daca se face clanu, ap trebuie sa ne mai scadem manca din chept. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1keee Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 buna sara 1. Eu nu am glumit mai sus. 2. 5-6 nu vreau sa stea in acest clan ca se face bispridel 3. Daca se face clanu, ap trebuie sa ne mai scadem manca din chept. Mango zdr cares asei 5-6 nii interesant sh cred ca la totii ii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Caneșna cî deamu nimi nu mai vre în clan dac toți îs așă pizdoși, am spus mai sus, scădeți-vă prioritatea.. Deamu dac o rămas 5-6 care vor în clan, da nu care nu mai vor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Blea da shi za huinea ??? Shini acolo s minjueshti, vapshe care is asheia 6 ? Blea la moldoveni tat timpu ii asha s sabiresc sheva s faca sh fut deam unu nu vre, altu se cazleshte Blea daca facem ap facem clanu, daca nu nu sh gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Atviceaiu, faceti-l, nu uitati sa va matiriti si sa dati /clanresign dupa. Ramaneti vreo 3-4 dupa asta.Eu n-am de gand sa dau bani pt asa huinea, mai mult ca atat, sa stau si sa ma inervez cu voi inca.Cand o sa aveti nev. de 20 de lei si o sa ma va linistiti, sa ma anuntati.Bafta celui care va fi lider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Ei blea, care baftă? Nah nouă 20 de lei a tăi..ia ibal. Dacă nu tu lider apăi Dyablox, părerea mea..Dac nu ap nu fașim nicî ș gata +1 Raimond Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 Eu vad ca voi tare frumos vorbiti. Da inca nu am vazut pe nimeni sa doneze 20 lei. Daca John nu vre, eu inca vreau. Eu blea tat ziua is liber si nu am ce face, voi puteti sa ma sunati si sa ne intalnim, ca vad ca aici toti vreti clan, da numai vreti. Cat mai repede strang banii, cu atat mai repede va fi clanu, tot pentru voi, nu doar ca eu sa am bani, voi ati votat ca vreti, eu unul personal nu v-am impus. Este foarte simplu, platesti ai invite, eu vreau sa fac ceva frumos, sa fim toti uniti, sa nu mai stam ca bomjii si sa vb pe /wt unde cu noi sta jumate de server si se uita. Sa fim toti [PoH] cu tag, sa vorbim ca oamenii pe /c, daca nu intelegeti asta, si daca nu vreti, pff, eu nu o sa ma rog de voi. Asta e pentru NOI nu pentru MINE. Fiti mai colegiali, glumiti cu cine va permiteti, nu cu toti. Nu va aratati cine sunteti, doar cativa din clan isi permit mai multe, nu ca au stea in frunte, ci pentru ca ei si-au depus cel mai mult efortul pentru clan, pentru asta respectatii macar putin, nu va "viibiti" ca stiti sa va "matiriti", fiti mai simpli, lasati orgoliul. Eu inca astept sa imi donati cate 20 lei, numarul meu il gasiti in topicul cu evidenta. Repet, cu cat mai rpd strang cu atat mai rpd o sa aveti invite si un clan normal, oficial. Daca ma sustineti e bine, daca nu, degeaba ne-am futut cu mintele unu pe altu. Pe voi daca nu va trezesti, ap facem clanu la vara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Zaciot Dya, narmalinaia reci Eu blea tot așa am spus, vreț clan daț bani ș gata..Da blea, și s fași...aista îi pafosu moldovenesc.. Eu demult am zis c să ne vedem TOȚI undeva, totodată ne cunoaștem că în game tăț îs pizdatîe..ș deamu dăm banii. Dacă nu vreț nie nii pohui, eu banii a s îi dau de pe 12 sau dacă vin la Chișinău mai devreme o să vă anunț. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Q7 atv +1 Blea eu cacta tot vreau ca noi toti sa ne intilnim undeva sh s bazarim sh deam sh banii sai dam Eu sunt pentru cu ambele miini sa oficializam clanul Blea da nii in padl singur sa ma tirii la Riscanovca daca shineva ar merji deo pragulca sunati 069517933 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Rai strangeti bratvaua si veniti la riskani, eu atv ca pana la vara o sa facem clanu cu asa temp. P.S. Intra blea in game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Unu mai frumos ca altu Prodoljenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Mersi de fotografii, iti propun oficial postul de Fotograf profesional, ce zici? Ma duc sa-mi bag la semnatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) O ziso Eu sh asha is fotograf at boga Blea pidarasu shela o inceput sani povesteasca pricoale dea lui blea ora 3 da el ma zaibeste Edit: razgovor pa dusham dintre Dya sh Dya :D Edited January 5, 2015 by PoH RaiMonD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts