Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@Kentuha, bai iti spun un prikol, Paulynho cu Raw is cu mine in VIP si ii stiu de vreo 8 luni, Walewski il stiu din S4F, da' cu maxim m-am padrujit asa pe strada =))

Tat ii planuit la mine, cstati lucreaza F2 pe 0 3 7, in ELC sunt destui, da ii rup eu fara bomboane de aselea.

Lasa ca stiu eu alte perji serioznie.. Batrine da pohui)) Eu amu sa aplic la RDT, ap ma prinesc cu mainile deschise , nish test sa dau nu treb ))

Da shi bai , te-ai invatat sa dai din deagle? ) Ca pe timpurile cand eu eram RDT si tu pimps , ap te rupem nahui )))))) Vashe ez)

Ladna patsanii , ma duc sa ma uit la international , campionat la dota , vorbim mai tarziu , bb...

@@Kentuha, oo, international, harow, poate mutim o dotka impreuna ;)

Bai eu pe timpurile alea eram pussy, ma футеа oricine, amu ini mai merji nie si mai dau un 3/3 la loshi, si dupa vad suferinte pe sms, cati o trebuit sa ieie FW, li-o mers ca eu is haroshii cand fac scoruri bune. Da asa la war-uri glavna sa stii unde sa te pozitionezi, restu huinea.

@@Kentuha, oo, international, harow, poate mutim o dotka impreuna ;)

Seriozna?? Tu dota? Parca spuneai inainte ca dota huinea ))))) Ca is zadrot huiomaio ... )))

@@Kentuha, wtf? Eu joc dota de vreo 4-5 ani, inca de cand era pe warcraft.

Bai pla , eu tsie cand iti spuneam ca mam lasat de samp ca joc mai des dota tu spueai ca dota e huinea shi cas zadrot. Huli tu fti capu amu?? )

@@Kentuha, bai hui znaet. Poate m-am lasat de dota in perioada seea. Baga add:

http://steamcommunity.com/id/JohnstoNN

Inscrie-te aici, daca castigi dai mie kapishili:

http://forum.b-zone.ro/topic/269981-inscrieri-dota2-1vs1-sezon-x/#entry4263441

eii.. fii serios )) Care 1v1?) joc 1 data 2 pe zi , cand gasesc timp , da el 1v1 vre sa joc)

@@Kentuha, wa, tu prosta inscrie-te, sa fie odata campionatu ista greobanii, ca de 3 luni astept oameni, ca se da euro pe clienti tipa daca castigi, nu mutli kaneshna.

Kr4 ma duc sa ma culc ca deamu nii a manca da radniasii dorm si amus ioi trezi si zvizda mne.

Edited by DeaN VIP

@@Kentuha, wa, tu prosta inscrie-te, sa fie odata campionatu ista greobanii, ca de 3 luni astept oameni, ca se da euro pe clienti tipa daca castigi, nu mutli kaneshna.

Kr4 ma duc sa ma culc ca deamu nii a manca da radniasii dorm si amus ioi trezi si zvizda mne.

DA NAHUI MIE 2 EURO BORYTSI?? :D Vezi ca ti-am adaugat pe steam , poate jucam maine si iti arat eu ce inseamna pro dota.

@@Kentuha, asa-i blea, vino in 69 blea ca ii fac pe toti copkii dalbaioji sa-si dea demisia si sa vina oameni normali in locu lor. Aplica inca vreo 3 buni, hai si tu.

Eu nu ) Eu nu am timp de war-uri ) Pana la ora 2-3 sunt la lucru shap stau pana la vreo 5-6 la calculator , dupa care deam nus acasa pana tarziu , asha ca nea. Poate la toamna , da hz , nu cred.