Chris Cooper Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 @@Castle, wa eu comp demult n-am, am dat comanda de un procesor, zveri, astept sa vina, asa ca pupa fundu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 @, sh shi ti lauz suka? Kakta poh de comp, nout eto nashe vseo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 @@Castle, asa-i cand ai cu si s ti lauzi noutu ii bun, da eu tot ini astept zveriu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @, las c eu am noutu ini ajunge, da poate sh zveriu meu invie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @@Castle, da mai stii Ma duc eu sa ma culc, noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Zdr suki, si faceti? We, si za procesor ti-ai dat comanda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @, da vnature shi za procesor? sh cit ai bashlit? Blea ieri am stat pina pe la vreo 5 @@rTn Dyablox VIP, zaya da tu unde te-ai patirit, scrii rar??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 @@Castle, ei zaya, dimineata la antrenmaent, vin acasa, pap, dorm, iar antrenmaent, vin acasa pap, dorm si asa in fiecare zi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 (edited) We, eu i-am zis prosta sa fie procesor de minim 3.0 GHz de la AMD, am vrut Intel, da' tipa ii levii, RAM de minim 4, da i-am zis 8 mai bn si deam video carta el sa aleaga ca el stie in si ma jioc, i-am zis tipa sa joc Dota, CS:GO la full graphics ca sa nu am lag. Edited August 4, 2015 by DeaN VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @@rTn Dyablox VIP, zaya sarmanu nish nai timp de sex @, tu tipa asta in chineza ai zis, c nish o pl nu am inteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @@Castle, si n-ai inteles femeie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kentuha Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 We, eu i-am zis prosta sa fie procesor de minim 3.0 GHz de la AMD, am vrut Intel, da' tipa ii levii, RAM de minim 4, da i-am zis 8 mai bn si deam video carta el sa aleaga ca el stie in si ma jioc, i-am zis tipa sa joc Dota, CS:GO la full graphics ca sa nu am lag. Shi cam cat dai pe tot asta? Eu am procesor 2.0 amd 2 iadernii shi ramu de 3 patsan , de 3. Shi amu sa imi dai cineva bani , ap nu bag niciodata in calculator ) In locu tau era sa mai strang nishte bani shi sani iau un scutar ceva , hz. Sa ma mai pricalesc prin chishinau. Eu de exemplu nu va intsaleg pe voi. Eu sa trait la Chisinau , mai ales amu cat ii vacanta , ap eu tusem bi in fiecare zi. Da cand am vazut cu ce va ocupati voi , ap hz... Compu trenirovca shi iar compu. Eu la Faleshti ies pe afara cu prietenii in fiecare zi aproape , shi noi avem numa vreo 3-4 localuri normale, unde poti sa stai , restu barijnic (tipa faraon , sheva de genu) , da voi aveti de unde sa alegeti pizdec. Eu hz patsani cum asha ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Taci we, noi când o futem odată la megapolis sau la vreun local, ap pizdet cu noi tat. + eu sunt pas la tati localurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @@Kentuha, bai nu vine vorba in asta, noi iesim kakta, se duc astia des prin localuri da' eu nu ma mai duc, m-am zb de kalean si bautura si dupa blea stai ametit ca un dalbaiob. Tu crezi blea ca eu in casa numa' stau, eu blea ies la sala, vin acasa, mai crap, mai stau la comp, dupa ma duc afara prin dvor cu patanii, asta amu eu stau prin casa ca s-o dus la tabara tati blea. Mai iesim la futbik, si-i drept ca eu m-am zb deam Da comp ini ieu ca stau de pe laptopu mamei si ei ii trebu pt lucru. Multi bani eu nu dau, vand procesoru ista vechi si iau altu nou, undeva 3000 lei poti sa zici ca dau. Pe aista vechi nish nu-l mai aprinzi, un film nu te poti uita, da de pe nout nu pot sta tat timpu.App @rTn Dyablox VIP, @Castle, vineri la mega merjeti? Merge brigada lu' igor, eu si hai si voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 @, we, 2 antrenamente pe zi blea, care nahui mega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 (edited) Taci we, noi când o futem odată la megapolis sau la vreun local, ap pizdet cu noi tat we, 2 antrenamente pe zi blea, care nahui mega? Danu Garbuz il cheama pe patanu ista. Edited August 4, 2015 by DeaN VIP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @, pzdt blea @@Kentuha, blea wai eu numa am venit acasa da tu spui ca tipa nu ieshim nicaieri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 @, si si ai vrut sa arati cu aceia? Tu blea vrei ca eu vineri sa merg la mega Vineri zi lucratoare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @@rTn Dyablox VIP, ei mari munsitor so gasit, sambata si duminica poate mai zici ca vrei sa te duci? cand nish n-ai loc sa sari o ribocika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @@rTn Dyablox VIP, zaya eu am gasit o fotca care o so pun cind ma suni Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 (edited) Are cineva din voi cont pe torrentsmd.com ? Eu vreau sa imi fac cont Dar imi trebuie invitatie, imi poate da cineva va rog ? Dau 30+. http://www.torrentsmd.com/invite.php Email: dumitrucomarnitsky@gmail.com Edited August 4, 2015 by DumCom aka DutchMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @, dormi sau inca nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @@Castle, son dlea slabakov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @, da da, cum ti vad peste vreo jumate de ora atrubit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts