Dyablox Posted August 14, 2016 Author Share Posted August 14, 2016 Peach încă un suspend? Zdr la tați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peach Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 @@rTn Dyablox VIP, ei, asa nii pohui maine la 12 dimineata imi expira de pe contu mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 14, 2016 Author Share Posted August 14, 2016 Prosta iei warnuri aiurea pe cine nu merită. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necarbogazosul Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Cine sa-mi dea warn pentru copilul asta? Si Steptu l-ar injura de n-a avea Forum Administrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Cine sa-mi dea warn pentru copilul asta? Si Steptu l-ar injura de n-a avea Forum Administrator. Steptu t-ar fute-o pi mamta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 14, 2016 Author Share Posted August 14, 2016 Nu vorbiți we așa urat de prietenul meu steptu. Da dacă serios, sa nu vina pe aici sa se ducă pe pl și clanu ista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necarbogazosul Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 @, Blea, parca o vad pe ma-ta cum plange fiecare seara cu gandul ca te-a carat 9 luni degeaba si nu te-o abortat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 14, 2016 Author Share Posted August 14, 2016 Blea când va aud ca va matirti de mama... Parca sunteți țigani români. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 @, Blea, parca o vad pe ma-ta cum plange fiecare seara cu gandul ca te-a carat 9 luni degeaba si nu te-o abortat. wa pidarule, mai sta mamta pi redtube s suga pl? huiatino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necarbogazosul Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 (edited) @, Trist. Glume de astea faceam prin clasa a 5-a. Stai we in pzdms de copchil adoptat in banca ta, nici nu-i de mirare sa n-ai prieteni prin localitatea ta de tarani, cine pula mea sa vrea un retardat ca tine langa el. Se vede ca esti un accident (daca nu esti adoptat) si cum nu-ti atrage nimeni din familie atentie cauti atentie pe forum, comentand la toate statusurile, bagandu-te in seama prin topicul asta. Si ce sa mai vorbim de cultura, a ascultat asta 2 cantece BUG Mafia si deam el ii bajet din blocuri aKa om distrus, da tat normal n-ai de unde alege ca nu nush ce altceva sa promoveze Calarasul asta a tau inafara de sape, caruti, bauturi si violuri de minori prin rapi. Apropo, in fata ecranului mare pzdosel, ai 1.60m, vreo 50 Kg ai pe acolo daca m-ai vedea pe strada de ascunzi prin tufari da nu te dai mare smecher ca pe forum, ca la ce pizdeala iti fut o sa zica dupa fata ta ca te-ai scapat din Zoo. P.S. Cica mare ateist mai esti si tu da avei numele Daniel Apostol pe RPG1, futui mortii matii de prost )) Esti d-asta, ateist da care merge cu mamica fiecare Duminica sa puna o lumanare la biserica si sa-si zica rugaciunea. Nush unde o sa ajungi peste 10 ani, daca nu o sa zdohnesti la marginea drumului ca un betiv, ajungi ca asta: (Posibil asta din poza e tata tau care s-a dus acum 14 ani dupa tigari si nu s-a intors, atunci ar fi explicatie de ce ai iesit asa prost) Edited August 14, 2016 by Kvwse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 @, Trist. Glume de astea faceam prin clasa a 5-a. Stai we in pzdms de copchil adoptat in banca ta, nici nu-i de mirare sa n-ai prieteni prin localitatea ta de tarani, cine pula mea sa vrea un retardat ca tine langa el. Se vede ca esti un accident (daca nu esti adoptat) si cum nu-ti atrage nimeni din familie atentie cauti atentie pe forum, comentand la toate statusurile, bagandu-te in seama prin topicul asta. Si ce sa mai vorbim de cultura, a ascultat asta 2 cantece BUG Mafia si deam el ii bajet din blocuri aKa om distrus, da tat normal n-ai de unde alege ca nu nush ce altceva sa promoveze Calarasul asta a tau inafara de sape, caruti, bauturi si violuri de minori prin rapi. Apropo, in fata ecranului mare pzdosel, ai 1.60m, vreo 50 Kg ai pe acolo daca m-ai vedea pe strada de ascunzi prin tufari da nu te dai mare smecher ca pe forum, ca la ce pizdeala iti fut o sa zica dupa fata ta ca te-ai scapat din Zoo. P.S. Cica mare ateist mai esti si tu da avei numele Daniel Apostol pe RPG1, futui mortii matii de prost )) Esti d-asta, ateist da care merge cu mamica fiecare Duminica sa puna o lumanare la biserica si sa-si zica rugaciunea. Nush unde o sa ajungi peste 10 ani, daca nu o sa zdohnesti la marginea drumului ca un betiv, ajungi ca asta: (Posibil asta din poza e tata tau care s-a dus acum 14 ani dupa tigari si nu s-a intors, atunci ar fi explicatie de ce ai iesit asa prost) WA PIDARULE, AISTA IMAGINE II TATA TAU, NU A MEU PIDRILA IOBANAIA. EU AM 50 KG S 1.60? FUTE-O WA IN KIDA MA-TII, ESTI ДАУН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necarbogazosul Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 AISTA IMAGINE RIP ROMANA ))) Mai mult de 2 cuvinte si 5 maturi nu te duce capul, tu esti ceva bolnav de la nastere nu-i normal asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 RIP ROMANA ))) Mai mult de 2 cuvinte si 5 maturi nu te duce capul, tu esti ceva bolnav de la nastere nu-i normal asa. Macar eu nu casesc ca tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necarbogazosul Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 @, )) Da cine casesti ma pe aici? Eu zic de mama, raspunzi tu cu mama. Eu iti zic de taica-tau tu imi revii cu taica-meu. Tu te-ai nascut cu ceva boli la cap, nu-i normal asa. Pahodu ai ДЦП Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 14, 2016 Author Share Posted August 14, 2016 Seara we, am venit numa și de la un futbolcik, am jucat la o cola și am câștigat Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Kaws, l-as matiri blea da am putini MB. 3 zile pana acasa <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Noroc patani, si fasit. Eu m-am reapucat de rpg2 deoarece parca ma simt mai bine acolo. Ce zici izy, dam tare la waruri ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 Pai taman s-o dus tați pe rpg2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Noroc patani, si mai ziceti. Azi pe rpg2 din ultima mana din 50k am facut 1.5kk la spin si mi-am luat bullet. Car noroc sa ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 Gg. Bullet mașina mea preferată Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Gg. Bullet mașina mea preferată Si a mea =_= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 Țin minte și pizdos eram când ne-am luat pentru prima data Bullet. Jali ca am pierdut-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Tin minte cum la 12 ani lapaiem mai multe buşi ca amu. Jali ca amu numa pe a mea mi-o lapaiesc. Feel the difference? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 Și eu țin minte, m-am dus din școală, nici nu mai am pe sini lapai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Si mai fasiti ua? Peste 2 zile acasa ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts