KAWSE BICEPS Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 (edited) @@iZy ZEW, De ce pe el cand ai asa un alpha man pe aici ca mine? Imi iau ramas bun de la toti prin P.O.H.U.I aici, ma las si de forum permanent. SALUTIK Asa un sfat: Nu mai pierdeti timpul prin jocuri si PC ca n-o sa ajungeti departe, mai degraba mai cititi o carte ca iti ramane ceva in cap pentru toata viata dar poate peste 3 - 4 ani o sa va vina mintea la unii si o sa constientizati ca investiti timpul inutil Edited January 17, 2017 by Wall Street Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 @, Forumul iti ocupa maxim 10 minute pe zi, dar oricum succes in ceea ce iti doresti sa faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 @, iasna.Stateam si eu pt prikoale cu tine pe-aici. Amu nu mai e sens.Hai noroc, ma gasiti pe fb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 Si tu pleci we? Sini o sa aiba grija de clan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromwell Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Zdarova patani, cum la voi, FiRE, hai cu lideru fra!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 davai toti lideri nahui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 Davai, stai numa sa instalez sa:mp-u si sa ma las de viata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromwell Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 @, vseo, hai cu lideru wai, fii atent, care vrea ia lider, eu nu am zis la prikoale aici si nu fi sarcasm ca nu am nev. Cand clanu ista era plin de Moldoveni era kaif, asta hohoho inca decand, cand inca ne jucam serios pe b-zone, da amuia tati is inactivi, mai vorghesc 2-3 si gata, dyablox, izy, ziceti ca nu-i drept, ce era inainte nu-i amuia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatseateats Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 @, vseo, hai cu lideru wai, fii atent, care vrea ia lider, eu nu am zis la prikoale aici si nu fi sarcasm ca nu am nev. Cand clanu ista era plin de Moldoveni era kaif, asta hohoho inca decand, cand inca ne jucam serios pe b-zone, da amuia tati is inactivi, mai vorghesc 2-3 si gata, dyablox, izy, ziceti ca nu-i drept, ce era inainte nu-i amuia... csf... Unii au o viata. Nu toti traiesc intr-un joc. Unii au voluntariate, facultate etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromwell Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 @@eatseateats, corect, insa niciodata nu e prea tarziu sa iti reamintesti de trecut.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatseateats Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 @@eatseateats, corect, insa niciodata nu e prea tarziu sa iti reamintesti de trecut.... Corect. Multi s-au lasat de samp, la fel am facut si eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromwell Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 @@eatseateats, corect, multi s-au lasat de samp deoarece vor o viata sau sunt la facultate si vor sa invete serios, adica ma refer de la cei de la 18 ani in sus si acestia de 18 in jos se joaca alt ceva mai modern... O stiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatseateats Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 @@eatseateats, corect, multi s-au lasat de samp deoarece vor o viata sau sunt la facultate si vor sa invete serios, adica ma refer de la cei de la 18 ani in sus si acestia de 18 in jos se joaca alt ceva mai modern... O stiti? Nu ascult asa ceva. Incearca Eminem, Mobb Deep, 2Pac, Biggie, Eazy-e sau Big-L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Zdr, ce faceti? Hai ca FiRE o luat lider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromwell Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Zdr, gg lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 (edited) Zdr, ce faceti? Hai ca FiRE o luat lider. ei?фут ы штанга Edited January 18, 2017 by AIM L U C A Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 @, vseo, hai cu lideru wai, fii atent, care vrea ia lider, eu nu am zis la prikoale aici si nu fi sarcasm ca nu am nev. Cand clanu ista era plin de Moldoveni era kaif, asta hohoho inca decand, cand inca ne jucam serios pe b-zone, da amuia tati is inactivi, mai vorghesc 2-3 si gata, dyablox, izy, ziceti ca nu-i drept, ce era inainte nu-i amuia... As vrea sa joc ca înainte, dar nu rezist fizic, abia de reușesc sa fac o laba în weekend. Nu mai vorbi cu degradatii, te rog să-l ignori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Unii au voluntariate, facultate etc... M-o rupt patanu )))))))))))))))))))))))))))))))))))))Fix tu te ocupi cu voluntariatul si umbli la facultate, debil de 12 ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eatseateats Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 M-o rupt patanu ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Fix tu te ocupi cu voluntariatul si umbli la facultate, debil de 12 ani. 1. Debil ii tactu c n-o reusit s-o scoata la timp 2. Nu am zis de mine idiotule. Am zis de tine si multi altii care fac voluntariat si facultate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromwell Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 @@rTn Dyablox VIP, corect wai, bine zis, chiar nu avem timp nici de labe cu samp-u ista... @@iZy ZEW, ce aveti ma cu el, sini-i ista vapse, eu vorghesc da nustiu cu sini.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 nu avem timp nici de labe cu samp-u ista... vai de tn Am zis de tine si multi altii care fac voluntariat si facultate... okayyy mersi de promovare, data viitoare o replica fara insulte fata de parinti si te pup in frunte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 @@eatseateats, Da pe nimeni nu intereseaza si zici tu, marsh de aici, eu inca is calm cu tine, crezi ca 24 de warnuri le-am luat degeaba? Eu ma tem ca te-ai mai arunca de undeva si a da jina pe mine ca te-am insultat pana ti-ai pierdut dorinta de-a trai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromwell Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Sini drq ii eatseateats si si aveti wai cu el, informati-ma si pe mini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 @, el ii nimeni. S-o daibit oleaca de noi si se crede pizdos, de asa nebuni trebuie sa te feresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 @, ai dat si tu de satra benz, baiatu? E bn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts