R e l u Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 3 minutes ago, Chris Cooper said: și o îmbeți și pe dânsa tot odată o fuți și dacă e minoră, o uiți vrei - nu vrei până îți trece sroku tu stii mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 minute ago, R e l u said: tu stii mai bine acolo la rece deam te fut pe tine pacanii și trece tristețea Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 43 minutes ago, Chris Cooper said: și o îmbeți și pe dânsa tot odată o fuți și dacă e minoră, o uiți vrei - nu vrei până îți trece sroku Relatiile sexuale sunt legale de la varsta de 16 ani in Republica Moldova, conform Codului Penal nu ajuta bautura. Mai tare te distrugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 39 minutes ago, Lieutenant.PD said: Relatiile sexuale sunt legale de la varsta de 16 ani in Republica Moldova, conform Codului Penal nu ajuta bautura. Mai tare te distrugi poti sa futi si una de 30 bro, dar daca fara consimtamant, tot acolo ajungi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 hour ago, Chris Cooper said: poti sa futi si una de 30 bro, dar daca fara consimtamant, tot acolo ajungi daca o futi fara acord pe asta de 30 e viol. Daca futi una care are maxim 15 ani, stai inchis vreo 5 ani si pentru relatii sexuale cu o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 20 minutes ago, Lieutenant.PD said: daca o futi fara acord pe asta de 30 e viol. Daca futi una care are maxim 15 ani, stai inchis vreo 5 ani si pentru relatii sexuale cu o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani karoce ți-ai găsit singur răspuns la cum să uiți o fată merji și fă o labă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 21, 2020 Author Share Posted December 21, 2020 Eu știu cum, împrumută de la ea bani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Va salut prieteni ❤️ Ce mai faceti voi ? Ceva noutati bomba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 26 minutes ago, South Monologue said: Va salut prieteni ❤️ Ce mai faceti voi ? Ceva noutati bomba ? nimic interesant, doar dam sfaturi la baiet cum sa uite o femeie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 hour ago, R e l u said: nimic interesant, doar dam sfaturi la baiet cum sa uite o femeie cine are nevoie de asa sfaturi ? Imi propuneti si mie vreo avatarka faina de sarbatori ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 55 minutes ago, South Monologue said: cine are nevoie de asa sfaturi ? iaca patanu ista, are nevoie de ajutor 7 hours ago, Lieutenant.PD said: Azi asa o intrebare mai serioasa. cum sa uiti o fata? Definitiv, sa nu ma mai gandesc la ea. De 3 ani ma chinui... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 saritori la nevoie noi de felul nostru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 minute ago, Chris Cooper said: saritori la nevoie noi de felul nostru asa si trebu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 8 hours ago, Lieutenant.PD said: Relatiile sexuale sunt legale de la varsta de 16 ani in Republica Moldova, conform Codului Penal se pot fute și 2 copii de 12 ani, conform MARELUI CP din MD Articolul 174. Raportul sexual cu o persoană care nu a împlinit vîrsta de 16 ani (1) Raportul sexual altul decît violul, actele de penetrare vaginală, anală sau bucală și altele, comise asupra unei persoane despre care se știa cu certitudine că nu a împlinit vîrsta de 16 ani, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 7 ani. (2) Persoana care a săvîrşit fapta prevăzută la alin.(1) nu este pasibilă de răspundere penală dacă este la nivel apropiat cu victima în ceea ce priveşte vîrsta şi dezvoltarea fizică şi psihică. și dacă la 12 ani ai un hui cât unul de 20 de ani, atunci cea de 20 ani se poate fute liber cu tine că doar ”nivel apropiat în ceea ce privește dezvoltarea fizică” 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 10 hours ago, Lieutenant.PD said: cum sa uiti o fata? Definitiv, sa nu ma mai gandesc la ea. De 3 ani ma chinui... îți cobori pantaloni și verifici dacă ai hui dacă îl ai, mergi mai departe dacă nu, te culci în pat și plângă cu muzice depresive de a lui Billy Ellish că doar e la modă între adolescentele de 13 ani, sau nu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 hour ago, Sinatra said: îți cobori pantaloni și verifici dacă ai hui dacă îl ai, mergi mai departe dacă nu, te culci în pat și plângă cu muzice depresive de a lui Billy Ellish că doar e la modă între adolescentele de 13 ani, sau nu? Nu ascult billy eilish, fu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 8 hours ago, Lieutenant.PD said: fu FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 50 minutes ago, Lieutenant.PD said: asta pentru tine ca suferi din dragoste.. corect? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 nu, prosta abidna cu ce mi-o facut persoana ceea Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 54 minutes ago, Lieutenant.PD said: nu, prosta abidna cu ce mi-o facut persoana ceea da cati ani are fata? Tu ai 18 nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 1 hour ago, Lieutenant.PD said: nu, prosta abidna cu ce mi-o facut persoana ceea Da o bai in pula, nu e prima si nici ultima care o sa te faca sa sufeir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 30 minutes ago, South Monologue said: da cati ani are fata? Tu ai 18 nu ? Ea are 18 jumate, eu degraba 19 16 minutes ago, R e l u said: Da o bai in pula, nu e prima si nici ultima care o sa te faca sa sufeir Stiu, dar oricum, abidna. Cat am ajutat-o si la urma ma lasa asa, pizdet Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 12 hours ago, Lieutenant.PD said: Stiu, dar oricum, abidna. Cat am ajutat-o si la urma ma lasa asa, pizdet palibomu curva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts