Dyablox Posted March 6, 2015 Author Share Posted March 6, 2015 Zdr. Eu azi tati lectiile am jucat bilot cu paznicu la primu etaj, in fata la tati, la urma am castigat si o piva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 @, ba, ap de care avatar vrei, cu darius sau original .gif? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zdr. Azi la a 2-a pereche am îmblat de-a pl prin Coledj ș la a 3-a profa stăteam 10 min la noi 15 la altă grupă ș tot nu făceam nic @, darius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 In sfarsit mi-am gasit si eu avataru potrivit cu actoru preferat :>@, @, azi ahranicu ni-o facut frati pe noi 3 Deam a 4-a oara aud ca "bai voi si sunteti 3 frati?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 @, spasibcic nisibe huia voi înc ș ahranic aveț Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 @, din asela ahranic ca din mine profesor de istorie.Sta blea, directoru aghe se duce dupa colt, vseo se matireste Azi blea o jucat bilot o praibit la o piva eu n-am jucat, eu am fost la cateva lectii azi, is om cult, nu ca padurarii astia de dya si raimond 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 @, mda, bl innteresno la voi da noi pla pauză fumăm cu profu de specialitate az cr4 el nu era ș cacoita prof tipa vine la noi(da o dat sunetu la lecții) ș tipa ne cuprinde pe vreo 5 odată ș hai hai la lecții Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Zdr la toti Blea numa am venit am stat eu , Ada, Valeria,Ema sh ahranicu shi rjaca wai Blea @, ati baut piva fara mine suka lasc lasc Zato eu cu Igor am mincat torta era gustoasa Blea shi lectii azi pizdatii, nish geanta nu niam luato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 eu , Ada, Valeria,Ema sh ahranicu mhmhmh hmm hm mh (tipa miros) pahnet a grupavuhă+ințăst șutca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 M-am uitat la fury, tare interesant film.Ni-o fost jali de comanda seea, s-au luptat pana la urma, cat poate face un lucru in echipa.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox2 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Eu iar suspend blea Rai, piva am castigato eu cu misha, tu vapshe nev temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 @@Dyablox2, STIAM ca iei suspend am intrat la tine pe pagina si ma uit ceota steptu o intrat la tine Da ptc iar suspend? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRw23 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Ma gandesc deam ce member title sa-mi pun, mai am oleaca si fac 1000posturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox2 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Mai putin drw John 3 AV ---> 1 warn ---> 4 warn ---> suspend 1 zi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 @, da da, precis, inca putin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRw23 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Blea cum pun mai mult de 4 imagini la semnatura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 @, faci una.Le unesti pe toate 4 in una. Prin PS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRw23 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Cum blea eu a sa unesc toate besturile estea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 @, iti fac pentru alte 4x +-uri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRw23 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 @, Ok ok, iti dau 4 +-uri da sa-mi arati si mie cum faci, ca eu la cum trag o sa-mi trebuiasca sa mai pun besturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Dya, nu tî lașaaaaaara Bl, mi s-au înflat glandele ș nii așa de-a pla, nu pot înghiți.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 (edited) @, fac maine.Go cu comment-uri si pareri, postati mai mult de 2 propozitii sa nu fiti sanctionati.http://forum.b-zone.ro/topic/261076-gift-b-zone-wallpaper/Propozitii dezvoltate nu ca la sp1ke. Edited March 6, 2015 by JohnstoN Sp1keeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox2 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Noapte buna nabi. mai am jumate de film si dupa si eu la patut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Zdr la toti, eu blea azi la 8 mam sculat @@Dyablox2, ei sh plbm, trebuie radi prelicee sa ne chemet sh pe noi Blea shi vreti s ne itreshet pe mine sh Q7 la spam? O pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 , Cursoru nu se vede, fii atent in stanga la instrumente, folosesti numa primu si crop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts