Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Nu blea, is cel mai bun baiat din clasa la romana.

Profa ma lauda cum scriu si felul meu de a critica. Spune ca in esee si referate gandesc matur. In rest, gramatica tot o stiu tare bine.

Mai pe scurt, baieti, cred ca am terminat-o noi pe aceasta comunitate, au fost vremuri frumoase, cand intr-adevar te distrai pe server, acum insa totul s-a schimbat, a devenit plictisitor pentru mine si ceilalti colegi ai mei care activau pe aceasta comunitate, adminii nu mai sunt care erau, nu mai au simtul umorului, nu fac nici o abatere de la reguli, cei care doneaza sunt ridicati in slavi, iar cei care pur si simplu au venit sa se distreze sunt sanctionati, acesta poate este motivul pentru care ne-am lasat majoritatea, insa poate ca s-a mecanizat totul, n-am idee.

Vreau doar sa spun ca au fost timpuri vesele impreuna, uneori cu certuri, dar ne impacam noi. Cei care mai colorau aceasta joaca intr-adevar erau xBlitzz, Dyablox, Raimond, Mango, Q7, McMod, MC1, dRw, Marck, Sp1kee, Kent si multi altii. 2 ani petrecuti pe aceasta comunitate au fost minunati, mai urat la urma, cu toate cele spuse imi iau ramas bun de la cei care au mai ramas sa joace aici. Ma aveti pe skype in cazul in care mai vreti la o vorba. Succes.