Jump to content

B-Pets Ediția 10

sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Posted (edited)

bpetssummer.thumb.png.f8a61f25517b74437e0c26a250302225.png

Salutare!

Am revenit cu o nouă ediție de B-Pets.

Concursul este unul foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să postați o poză cu animalul vostru de companie și să apară logo-ul comunitati în cadru.

Pluto vă transmite ca a lăsat mai jos un exemplu cu propriul său câine pentru a vă ajuta.

Concursul începe pe data de 4 iunie și se încheie pe data de 11 iunie la ora 23:59 (ora României). Câștigătorii o să fie anunțați în zilele ce urmează după finalizarea termenului de înscriere.

O să avem un top 3 al celor mai apreciate animăluțe, acestea o sa fie alese în funție de numărul de voturi (reacții) pozitive primite la postare.

Premiile o fie următoarele:

• 🥇 Locul I o să fie premiat cu:
    •  1000 GOLD pe contul RPG cu care participă.
    • badge special pentru profilul de forum: image.png.fd507692c6a4835f412641b0278d2d40.png
    • badge special pentru contul din joc: image.png.6da3b54b37182a08c53e8a30b1e1c148.png
  • 🥈 Locul II o să fie premiat cu 750 GOLD pe contul RPG cu care participă.
  • 🥉 Locul III o să fie premiat cu 500 GOLD pe contul RPG cu care participă.

O să existe și câteva reguli simple si scurte, acestea sunt:

• puteți participa cu orice animal de companie: câine, pisică, iepure, țestoase sau ce mai aveți voi prin casă sau grădină;
  • fără poze vulgare sau care să nu includa animalul vostru de companie, haideți să avem un concurs frumos prin care să ne apreciem animalele de companie;
  • cererea voturilor sau cumpărarea acestora este strict interzisă;
  • fotografia nu trebuie să fie editată;
  • fiecare poză trebuie să includa logo-ul comunitati în cadru, de preferat lângă animalul de companie, cel mai ușor este de pe telefon.

Modelul de postare si poza drept exemplu:

[NOTĂ] Poza cu animalul de companie să fie de preferat mai sus decat modelul de postare ca să fie postarea mai ușoara de văzut și citit.

xYgtiU8.png

• Numele din joc: Plutonium
  • O scurtă descriere a animalului de companie: O cheamă Luna și este un Pug în vârstă de 7 ani. A început să-i încărunțească botul din cauza bătrâneții, fructul ei favorit este piersica și adoră să facă baie în cadă. Este cel mai blând câine și cred că vede în două direcții în același timp.

Mult succes tuturor!

Sposored by @ Kelton

Logo by @ RW YuukiKING

Edited by sLoww ToV

• Numele din joc: Mury
  • O scurtă descriere a animalului de companie: El este max, este un bichon havanesse si are aproape 9 ani.

IMG_4621.jpeg

IMG_5977.thumb.jpeg.805c9c1b011b6d85ef8cd4a83556327e.jpeg

• Numele din joc: Sarmaluta
  • O scurtă descriere a animalului de companie: Numele ei este Clopoțica are un anisor si este rasfatata familiei, se trage din rasa terrierilor dar nu este rasa pura!

• Numele din joc: Btw_Adytzu
  • O scurtă descriere a animalului de companie: Simba este un motan deosebit, cu o blană rară gri-negru și ochi verzi identici cu ai mei. Este pufos, frumos și plin de energie. Adoră să alerge după păsări pe acoperiș (sau măcar să încerce chiar dacă uneori mai uită că geamul e închis)Când îi e foame, miaună fără oprire și nu mă lasă în pace până nu primește mâncare. Ne mai certăm uneori pentru scaun, dar e tot timpul gata de joacă și îmi aduce bucurie în fiecare zi. 

1.JPEG

2.JPEG

Posted (edited)

9d980d1f-2a9e-4b67-8279-4a52f445eaec.thumb.jpg.b62421bb2cf9e9d19b443cf8f389f9d5.jpg

Numele din joc:  CosminJTR

O scurtă descriere a animalului de companie: Buna!! Numele meu este Susu , sunt un hamster Sirian.Am varsta de 1 anisor si sunt rasfatata familiei . Ziua imi place sa dorm , iar noaptea sunt foarte activa (PS: imi place sa ma dau pe roata pana il trezesc pe Cosmin sa-mi dea o gustare).In aceasta dimineata am fost foarte bucuroasa sa - mi ajut prietenul sa participe la acest concurs.

Edited by Rokie

1. Numele din joc: cristian77777
    Animal de companie: Acesta este Ghindă, un prieten blănos adorabil cu o blană bej-deschis și urechi lungi, pufoase, care îi dau un aer blând. I-am pus acest nume pentru că culorile lui par ca o ghindă, dar în același timp nu, mai mult i-am pus numele acesta datorită dinților care sunt similari ca a unei veverițe. Îi place să țopăie, să roadă fire de iarbă și să se bucure de razele soarelui. Chiar dacă pare timid, e un companion plin de personalitate care aduce liniște și bucurie în fiecare zi.
    P.S multumesc sylvy ca m-ai anuntat de bpets! de aceea am si imprimat numele tau pe foaiespacer.png

1375648896_WhatsAppImage2025-06-06at5_08_02PM.thumb.jpeg.3d95be7dab50bbe19fe2256f4deb1875.jpeg                              

1441333094_WhatsAppImage2025-06-06at5_08_38PM.thumb.jpeg.433a20b0cfa0320bf9a4db9a2f40e762.jpeg                              1694955329_WhatsAppImage2025-06-06at5_09_06PM.thumb.jpeg.a1baa4069aa3b86641ed84c18465a766.jpeg                                     

• Numele din joc: IulyIDS
  • O scurtă descriere a animalului de companie: Numele ei este Serafima in varsta de 1 luna si 2 saptamani. Foarte jucausa si neastamparata. Este putin morocanoasa din cauza ca a trebuit sa fie trezita pentru fotografii :).

IMG_0708.thumb.jpg.51f7892c34a319d33f25653be2a39d77.jpg

Numele din joc: .Neagu

O scurta descriere a pasarilor mele: Ei sunt perechea mea de cockatiels, Stefi si Emi, au 3 ani si nu m-au mai vazut de mult sa joc SAMP. Posibil sa ma reapuc odata cu concursul asta🤔

bpetssummer.thumb.png.7e6e25957a9e8b99749c6f9619ca2c5c.png

Salutare, după șapte zile de strâns poze și două doar de admirat animaluțele participante, suntem pregătiți să anunțăm câștigătorii. Vă reamintim că aceștia au fost aleși în funție de numărul de voturi pozitive pe care le-au primit în decursul concursului. Persoanele care nu au minim 50 de posturi pe forum și au trimis voturi, nu au fost luate în considerare.

1st Place Medal on Microsoft LOCUL I 1st Place Medal on Microsoft

Câștigătorul locului I este @ Scooby69 . Aceasta a participat cu Bella, labradorul care are zile când doarme și zile când nu stă locului, din spusele stăpânului. Acesta a reușit să ajungă la inima publicului și să aducă stăpânului premiul de 1000 GOLD împreună cu un badge special pe forum și unul pentru profilul RPG.

WhatsApp Image 2025-06-04 at 17.35.10_377c9b8c.jpg

2nd Place Medal on Microsoft LOCUL II 2nd Place Medal on Microsoft

Câștigătorul locului II este @ TLG Flavia . Acesta a participat cu Ollie, un cățeluș foarte iubitor, inteligent și jucăuș. Acesta a reușit să-i câștige stăpânului său premiul de 750 GOLD.

11557008_IMG_1436_optimized_500(1).thumb.jpg.a4b7c0a0b286bc235922e2d911793adc.jpg514652062_IMG_1445_optimized_500(1).thumb.jpg.8c3c178d1cdd28e63905766b39cebcb9.jpg

3rd Place Medal on Microsoft LOCUL III 3rd Place Medal on Microsoft

Câștigătorul locului III este @ Vektorul . Aceasta a participat cu Flash, motănelul lui de companie care este foarte jucăuș din spusele stăpânului. Acesta a reușit să ajungă la inima publicului și să aducă stăpânului premiul de 500 Gold.

bToo01d.jpegCZDnVX7.jpeghf5C0Pn.jpeg

Vă mulțumesc din nou tuturor pentru participare în aceasta ediție!

Dacă doriți să mai organizăm B-Pets sau aveți anumite sugestii, vă rog să le lăsați în privat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.