Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, eu suka m-am zaibit de liceu kankretna, profii numa pe mini sh ma iznasiluesc iobanii v rot) blea parca n-am purshit, si pidarashi nahui.

Macar ma duc radi prikaleala la scoala, si cand mi se scoala mai ieu si eu un 8-9, sa ma laud si la mama :))
VREAU VARA SUKA

Ap tu ești liubimcik la profi.

da pizdetz, popa o spus ca ma veoleaza anu ista, ca in primu nihuia n-am invatat, de la 8.5 la 7.4 tipa am coborat. La profa de mateha cu chimie vashe is konfetka, poate sa ma vafleasca si de 2 ori la o lectie, priceom la tabla sa ma treaca amandoua ori.

Bai Johnston, Bobo o zis ca tipa a s te accepte la helper rpg4 sa zicem daca ai cont bun si pe 1, wa, la mine faction log ii zbs cu r5 si fara FW, am am amus 450 de ore, da numa lvl 19? Ma afecteaza cu ceva?

@, hz, eu cred ca renunt la helper, adica o sa incerc paliubomu, am acolo ban pt afaceri ilegale, bug abuse, transferuri ilegale, zato level pizdetz si mare si 4k ore jucate, poate am sanse =))

O spus ca pana pe 16 ianuarie a s lase aplicatiile deschise incepand de maine pahod, eu cel putin asa am inteles, wa, daca sa zicem ca ieu helper pe 4, a s trebuiasca sa-mi dau demisia de pe 1 si sa nu mai intru deloc?

@, ei da, prosta o sa ai mult dibilism la helper, trebuie sa faci dahuia HPoints ca sa avansezi, sau macar sa-ti pastrezi functia 400 sa avansezi la h2, si 800+ la admin, asa era pe 3 parca, minim 200 sa iti pastrezi functia macar. Daca o sa joci pe 1, nu o sa ai timp, fa-ti o inactivitate de 2 saptamani si dupa vezi tu ce alegi, 1 sau 4

Wa, eu nu inteleg o huinea, tipa nu pot jut daca am functie pe rpg1, da pe 2 sau 3 pot, nu? Ca eu nu inteleg, sa zicem ca ieu helper rpg4, pe 1 a s trebuiasca sa-mi pun deodata demisia si la clan si la factiune, sau cum?

Pe Liviu poți să-l scoți din ttc, da ttc din Liviu niciodată.

Eu atunci nuci nu mai aplic, srazu o sa ma respingă ca am 9 warnuri.