South Monologue Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Noroashi .. da iaca ne zaibim bl.. nu am ce face.. parc incetisor.. incetisor ma zb de samp Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 @, eu suka m-am zaibit de liceu kankretna, profii numa pe mini sh ma iznasiluesc iobanii v rot) blea parca n-am purshit, si pidarashi nahui. Macar ma duc radi prikaleala la scoala, si cand mi se scoala mai ieu si eu un 8-9, sa ma laud si la mama VREAU VARA SUKA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Blea, eu inca nu am început da tu deam teai zaibit. Zdr la pidari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 @@rTn Dyablox VIP, ei, nish nu o trecut prima saptamana ca eu am fost de vreo 5 ori la tabla si de 3 ori am raspuns. Sh suka sunt pidari care merita vafliti, de-al de axinti, sh plb numa pe mini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 We, check skype mai rpd. Ap tu ești liubimcik la profi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Blea si eu kankretna m-am zaibit de colegiu.. .... Dar trebuie ska trebuiee ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Ap tu ești liubimcik la profi. da pizdetz, popa o spus ca ma veoleaza anu ista, ca in primu nihuia n-am invatat, de la 8.5 la 7.4 tipa am coborat. La profa de mateha cu chimie vashe is konfetka, poate sa ma vafleasca si de 2 ori la o lectie, priceom la tabla sa ma treaca amandoua ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Ce seriale va uitati la moment.. da asa pizdoase pizdoase !! Eu ma uit amu la pobeg iz tiurmi e vechi stiu.. dar ii interesant ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 @, uite daredevil, pesdoshel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Stiu, ba e asa 'klafnîi ... Tot ce e facut de MARVEL e mega-mega ahuevîe !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Bai Johnston, Bobo o zis ca tipa a s te accepte la helper rpg4 sa zicem daca ai cont bun si pe 1, wa, la mine faction log ii zbs cu r5 si fara FW, am am amus 450 de ore, da numa lvl 19? Ma afecteaza cu ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 @, hz, eu cred ca renunt la helper, adica o sa incerc paliubomu, am acolo ban pt afaceri ilegale, bug abuse, transferuri ilegale, zato level pizdetz si mare si 4k ore jucate, poate am sanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 O spus ca pana pe 16 ianuarie a s lase aplicatiile deschise incepand de maine pahod, eu cel putin asa am inteles, wa, daca sa zicem ca ieu helper pe 4, a s trebuiasca sa-mi dau demisia de pe 1 si sa nu mai intru deloc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 @, ei da, prosta o sa ai mult dibilism la helper, trebuie sa faci dahuia HPoints ca sa avansezi, sau macar sa-ti pastrezi functia 400 sa avansezi la h2, si 800+ la admin, asa era pe 3 parca, minim 200 sa iti pastrezi functia macar. Daca o sa joci pe 1, nu o sa ai timp, fa-ti o inactivitate de 2 saptamani si dupa vezi tu ce alegi, 1 sau 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Nu stiu, am r5 TTC, pot intra doar pentru log,, daca iau helper a s fiu mai activ pe 4, daca iau helper 2 cred ca ma las de 1, depinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 We, cate posturi trebuie sa aibă contu pentru a aplica helper? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 @@rTn Dyablox VIP, blea, da nu scrie nicaieri, eu incerc sa fac 200 macar pana maine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Wa, eu nu inteleg o huinea, tipa nu pot jut daca am functie pe rpg1, da pe 2 sau 3 pot, nu? Ca eu nu inteleg, sa zicem ca ieu helper rpg4, pe 1 a s trebuiasca sa-mi pun deodata demisia si la clan si la factiune, sau cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 @, nu we dibil, nu poti avea Helper / Lider / Admin pe 2 servere odata, de restu pohui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 A, deci pot ave functie pe 4 si in acelasi timp sa torcesc in ttc inca trei ani, da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 @, da we, din cate eu stiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Pe Liviu poți să-l scoți din ttc, da ttc din Liviu niciodată. Eu atunci nuci nu mai aplic, srazu o sa ma respingă ca am 9 warnuri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Parca ai mai multe conturi de forum. da bai, eu am fost facut pentru ttc si ttc pentru mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 @@rTn Dyablox VIP, da vashe de 4 te apuci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Pentru lider tot treb de aplicat? Sau a s aleaga adminii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts