Dyablox Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Zdr la tați. Vedeți blea, eazy o intrat un paramedics da voi ibioti mozg ca eu nu va ajut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 @@rTn Dyablox VIP, Bravo,cu ajutorul tau intram unde dorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Ei, nu chiar unde vreți. Pidari și sinteti, mâine stați acasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Eu kakta am pile in Hitman, NG, LS S.I, NR, da am intrat Medics ca ii usor, da' tot nii shiuda ca am o app respinsa in Faction Log.Ma bag la o dotka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Eu ma bag la somn, mâine iar la 6 în picioare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Zdarova la patani, si.. cum la coledj? 3 zile vacanta, da nii ni poh, nu ma plang, macar sheva, decat nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak 47 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 wa ajiutati-ma cariva s intru in national guard pe rpg3. Am numili AimBot.eXe. Daca are sineva pile, spuneti. Da macar ari vreunu acaunt pi rpg1 sau 2 sa intru in mafie ca pidarasu ista di kelton m-o banat. Sel mai concenii admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Ei, am avut 2 perechi și acele prescurtate, deam vin acasă. Bai, dansat să-ți zic o huinea, tipa mi-o dat de la fotbal eliberare și nu ave nici semnătura nici stampila, foaie simpla numa ca i scris deam acolo sa ma elibereze. Și eu nu putem sa dau asa huinea ca mi-o da înapoi, am găsit un patan în grupa cu semnătura pizdoasa și i-am dat sa o semneze după ma duc la dirig în catedra de ed. fizica și io dau, acolo tați 3 profi o început sa ma gruzesca ca dc eu nu joc după colegiu da aduc elibirari de la fotbal dirigu o citit tat și era scris și s-o aninat de data, de motiv, numa de semnătura no zis nica s-o terminat ca o cerut telefonul lu treneru meu, care dacă îl suna ap îl trimite nahui Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 @@rTn Dyablox VIP, norm, da' tu socoate ca aproximativ 2 luni pana la teze si examene, asta cu vacanta de paste, daca tot o sa absentezi asa, cam leva o sa fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Care 2 luni, eu tezele le dau în aprilie, în mai am examenele și după practica. Știu ca leva o sa fie, eu ma strădui sa învăț. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Eh, huiova la tine acolo. Da si za practica?De gandit asa, o mai ramas aproape nihuia pana la vara, 3 luni dintre care 1 luna cu vacanta si weekend-uri, inca 2 de invatat, da' in mai, cand revenim dupa vacanta, scot notele si deam tezele, caroce raslabuha, inca oleaca o ramas :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Mie mi-o rămas sa învăț martie și tezele în aprilie, mai vacanta + examenele. Practica la colegiu 2 săptămâni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 @@rTn Dyablox VIP, ap si za practica? 2 saptamani speli viceurile si podelele, sau si blea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 1 săptămână lucrez cu Microsoft oficce di alta cu Pascal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Salutare la toti, ce faceti dragii mei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 noroca .. care are la el toate hartile cu flori.. trimiteti-le mie ma apuc si eu azi poate.. sa reusesc sa le fac pana pe 8.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 @, Cauta-le pe forum, ca sunt. Chiar recent le am vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 sal frumoasa mea. Zdr la tați, am terminat și eu trenca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Zdarova ciuvashi, cmf? Eu inca vo 300 posturi si ma bag inapoi pe contu mare la spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Nah sa mai faci posturi pe aista? Zdr la tați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 sal frumoasa mea. ce faci bai moldo? mi-a fost dor de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Ce sa fac, savurez vacanta de 4 zile, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimBot Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 zdarova baietii. Cumpara cariva cont origin cu battlefield 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Zdr, ți-ai adus aminte de noi când îți trebuie sa vinzi ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 @@rTn Dyablox VIP, da shini aista vashe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts