Dyablox Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 We, pohuist, po jizni optimist - samii lucii deviz, eu pentru tine si in rime scriu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 We, pohuist, po jizni optimist na-ti un plusik pt asta, baga back daca esti smeker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 @, ti-am dat inca pentru avatar Gata, esti plin de plusuri pe pagina asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 @@rTn Dyablox VIP, bleo, inca 2 pana la 100, ia dai, pt ca is patan dvajdi sh pentru ca concluzie la engleza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 @, we, sa vezi si ghini am scris testu la engleza mai fa un post sa-ti dau 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 @@rTn Dyablox VIP, da bravo bei, vezi ca daca sunt greseli la concluzie, eu nu-s jinovat, eu cu o mana iti scriam, cu alta ma imbracam de la ed.fizica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 @, ei, profa si asa ahuieste de testele mele, la lectie nihuia nu stiu da la test am postaiana 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 @@rTn Dyablox VIP, la mine stii cum merg notele la engleza? 9 9 9 9 9 9 7 8 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 @, bai, tu numai la engleza ai mai multe note cat eu la tati obiectele, otv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 @@rTn Dyablox VIP, da bai, am matirit-o pe dansa, amu mai mult de 7 nu-ni pune, in catalog am un 2, in caietu sela ai ei am vreo 5 de 2 in total Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 @, ei, azi am aflat cate absente am, 98 dintre care numa 50 motivate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 @@rTn Dyablox VIP, gg, mama crede ca eu n-am nici una, da acolo peste 20 tre sa fie, si inca aghe ii martie, stiu ca is putine pe langa ale tale, da nu stii tu si chipes ini fashi mama pt absente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 Ei, tu nu stii si chipes face sefu sectiei de informatica, de cate ori ma vede de atatea ori imi zici sa scriu cerere de exmatriculare Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 @@rTn Dyablox VIP, pff, cica la noi azi careu la a 3-a recreatie, da noi nish nu stiem, 4 patani ne-am sibit de la primele 2 ca era o evaluare la biologie de aseea levaia, si kr4 venim noi la careu, numa noi in 4 stam, si cica miricinski "vad ca sunt clasele x,y,z siiiiiiiiii, o iaca si niste reprezentati din 10A, hai sa incepem".Debilii seea scriau la evaluare, si kr4 vin patanii de la evaluare si incepem sa ne zdaravim in nijlocu careului, taman vorbea despre cei ce intarzie, noi ne zdaravim si cica profele "v-ati vazut nu demult si ***a mea va mai salutati". Da noi takie ne radem si ahuim oleaca, ghini ca miricinski no spalit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Bai, la mine patanii cand vin de la camin la a 2 pereche si inca intarzie, ap profa crede ca noi nu am avut prima Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, shi di bine cand profele is proaste, desi se cred destepte :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Profa mea de info azi nio zis ca caatare o vrut sa sie de psihologie Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, tu mai da mention blea cand postezi, ca nii vpadlu sa verific fiecare sectiune sa vad daca ai postat sau nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @, dap nu sii asa lenos, sau da follow la topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, da blea, dau mention si amus se mai trezeste kawse si am 100 notificari blea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @, ei, acela o uitat de forum, el ii ocupat cu RPG 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, el o facut 1000 posturi, si vseo, nu-i mai trebuim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @, nu inteleg pe astia care cand isi ating un scop ap nu-si pun altu mai mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, nu stiu, nu stiu, sa fac posturi pe forum nu-i un scop pentru mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Ei, eu nu zic sa faci posturi, eu zic ca el o facut 1k si nu-i mai trebuie deam nica, nahui atunci sa faci 1k posts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts